”Min filosofi ÄGER Buddhas skitna religion!”

~ August Strindberg om Buddha

”Är detta min dubbelgångare?”

~ Göran Persson om Buddha

”Seriöst; har jag gått ner i vikt?”

~ Göran Persson om Buddha

”En gammal man i sina äldre dagar!”

~ Lotta Engberg om Buddha

”Vad är det där!?”

~ Celine Dookhran om Buddha

”Neeeej jag förlorade!”

~ Emilia om Buddha

Buddha är en glad liten tjock man som de flesta brukar blanda ihop med Göran Persson. Skillnaden är att Göran aldrig har varit i närheten av att kunna sitta i positionen Lotus. (Efterssom han är för fet) Göran kan inte heller gå ner i split eller spagat, medan han däremot förfinat den gymnastiska ställningen "pannkaka" till fulländning. Det kunde aldrig Buddha. Buddha är mest känd för att ha startat sin egna religion; Buddhism

Tidigt livRedigera

Buddha föddes som Siddharta Guantanamo, men bytte namn till bara Siddharta efter att ett koncentrationsläger för terrorister döpts efter honom. Sedan bytte han ut det namnet också till Buddha efter att ha konverterat till buddhism. Buddha gick i 4e klass 2,4 år efter sin födsel och var därmed hyfsat smart unge. Han var pinnsmal (vilket han inte är länge till) och blev mobbad i skolan för att han var så mager. Buddha uppfann då en grej så att han blev mindre mager. Han skrev då ett jättebra recept. Han och Göran blev tre ton fetare efter en månad.

Buddha var iallafall kunglig om jag glömde satt säga det tidigare och var prins av ööö....Persien? Nej vänta nu... Pakistan!(just det!) Hans familj var starkt troende muslimer (trots att den religionen inte uppfanns förren ca: 600år senare men det hör inte hit) och dyrkade Allah.Han fick en present i julklapp en gång, en Koenigsegg. Den inhandlades på IKEA. Hans bästa kompisar var Jamal,som var en arlakuk, och Gallus som var en supande grip(meh, Gallus föddes 1990!)

Han kom en dag på att han skulle starta en religion efter att ha rökt braj och hallucinerat Nirvana. Han kom på att för att ha en perfekt religion så ska man icke ha en gud. Man ska tro på en verklig människa, för då vet ju folk att gud verkligen finns. (Å andra sidan så fanns det ju ingen Gud så hur fan går det ihop isåfall!? Är detta nån slags propaganda eller?)(å andra sidan Gud finns!)

Varning: "Propaganda kan döda".

KarriärRedigera

Buddha var Inter milano's bäste back ända tills dem körde mot Barcelona och han smällde till Zlatan. Då fick han rött kort och bestämde sig för att öppna ett eget fotbollslag, nämligen Buddhism.