”Ett bolag som erbjuder billiga tarmlängdsrensningar från 299 ml i sekunden? Var skriver jag under, må jag undra?”

~ August Strindberg om Bandbreddsbolaget (eller var det Bredbandsbolaget?)

”Kan jag köpa ett brett band att sätta på mitt paket som jag skall ge mitt barnbarnsbarn?”

~ Martin Ljung om Breda band

Bredbandsbolaget, även kallat Bandbreddsbolaget när de vill irritera och förvirra potentiella kunder. Bredbandsbolaget erbjuder urinblåsetömningar och tarmlängdsrensningar från 299 milliliter per sekund (ml/s).

HistoriaRedigera

Bolaget grundades 1991 på grund av det enorma kravet på urinblåsetömningstjänster hos modernt folk, och expanderade snart till tarmlängdsrensningar. Aldrig tidigare har något så trivialt gått så snabbt till, tack vare deras makalösa tekniker. Deras kärnteknik, s.k. bredband, kopplar ett brett band till kunden, så att det hela går snabbt. Dagens människor har helt enkelt inte tid att gå på toa på det vanliga sättet.

Kontrovers och daskeriRedigera

Det är tveksamt om deras tekniker är överhuvudtaget lagliga, men på grund av den enorma korruptionen bland politiker och kollapsen av Riksdagen efter Kaffekrisen '98 hade alla slutat bry sig. Efter några dödsfall 2001 publicerades exakta detaljer om Bredbandsbolagets annars hemliga teknologier, vilket chockerade många adelsmän och högt uppsatta damer. Det visade sig att bolaget använt sig inte av högteknologiska maskiner och manicker med namn på latin (för att förvirra allmänheten), utan simpla och ofta rostiga verktyg som sågar och borrar. Dock hade bolaget tjänat så mycket på monopolet att de kunde köpa upp hela svenska massmedian, så allt blev bra igen, mamma.