Astrid Lindgren var känd svensk islamist, som utförde 9/11

UppväxtRedigera

Astrid Lindgren föddes år 1907 på en gård i norra Kazakstan. På gården odlade familjen marijuana. Hennes riktiga föräldrar var gårdens herre och hans tjänarinna (inte hans fru, som man hade kunnat tro) för att pappan hade för roligt i sängen med fel person. När Astrid var 5 fick mamman reda på vem som verkligen var Astrids mamma. Då tog hon en gigantisk och blodig kökskniv och skar halsen av tjänarinnan innan hon våldtog pappan och skar halsen av honom, allt medan lilla Astrid tittade på. En dag när Astrid var 6, tyckte hennes mamma att hon hade rökt tillräckligt mycket marijuana för dagen och tog Astrids knark. Då fick Astrid damp för att hon var en P12:a och tog gårdens yxa och högg huvudet av mamman. Sedan tog hon nytt weed och fortsatte röka medan hon satt på mammans blodiga kropp.

Även om Astrid var yngst i familjen så bestämde hon allt. Hennes syskon ville ta henne bakifrån och våldta och halala henne. Då tog Astrid fram en AK-47:a som hon hade hållit gömd hela sitt liv och sköt alla sina syskon i huvudet. Detta brukar kallas Kazakstans blodbad.

Efter att ha dödat sina syskon genomförde Astrid även några bombdåd i Kazakstan och fortsatte röka på som fan och vara värsta gangstern. Med 8 stack Astrid till Småland (även kallat helvetet) i Sverige för att hon blev jagad av militären i Kazakstan.

En intervju med Astrid senare i hennes bliv berättade hon att hon brukade våldta små troll, tomtar och björnungar i skogarna runt Småland.

SkrivandetRedigera

Astrid kom på skrivandet med 4 när hennes pappa skrev boken "Bengt-Göran Lindgrens tipps på hur man odlar marijuana". Efter att ha flytt till helvetet, förlåt, Småland, skrev hon sin första bok, Katti i Vitryssland.