”Arne Weise är min idol! Va? Finns han inte?”

~ Göran Persson om Arne Weise

”Jag vill ha meeeeeeeer! Det är så jävla gött! Köpa! Köpa! Köpa!”

~ August Strindberg om Arne Weise
Så här ser Arne Weise ut. Få vet att pesonen i TVn egentligen bara är en cyborg.

Arne Weise (egentligen Arne Vajsing) är en drog som inte liknar någon annan drog. Istället för att använda vanliga metoder, som att suga in det genom näsan, äta det, spruta in det med spruta eller byta ut hjärncellerna med det, så tas drogen via en TV-sändning varje år vid Julafton. Drogens karaktär är en man (som TV-bolaget valt att också kalla Arne Weise) som varje år sitter och pratar lugnt och fint om julen. Efter att han har tänt ett rött ljus som står på ett nattduksbord, börjar illusionerna av drogen. Illusionerna är i form utav Kalle Anka-filmer, där vissa har jultema, medan vissa inte har det. När illusionerna förvunnit kommer gubbfanskapet tillbaka igen. Den här gången presenterar han krämporna, då i form utav en otecknad och skitdålig kortfilm vid namn Kan Du Vissla Johanna?. Trots att ingen gillar denna del tvingar de sig varje år att se det, i hopp om att det trevliga ska komma tillbaka efter kortfilmen.

Drogens historiaRedigera

Preparatet Arne Weise kom ut nån gång under 1970-talet, då den tidigare drogen, Bengt Feldtreich, började sjunka i popularitet. Forskare började då forska fram ett nytt TV-preparat, och resulterade i Arne Weise. När Arne Weise första gången visades gjorde den stormsuccé, och folk trugade och bad om mer av denna fantastiska drog. Myndigheterna vägrade ge dem mer, men då började folk, i protest, börja spela in det på kasett, så de kunde se det när som helst. Det visade sig efter flera år att folk började bli beroende av drogen, och därmed bästämde sig myndigheterna att illegalisera drogen, och byta ut den mot något mindre beroendeframkallande. Utveckling utav ett bra preparat håller på än idag. Dock säljs det numera Arne Weise-filmer illegalt över den svarta marknaden, och det är mycket svårt att ta fast dessa knarklangare.

Drogens syfteRedigera

Själva drogens syfte var att droga ner befolkningen i varje hus och hem, så att Jultomten (som för övrigt jobbade åt Aktuellt-redaktionen) kunde råna dessa familjer, medan de själva trode de fick gåvor utav honom. Då Jultomten ej längre lever är det istället Jultomten II som gör det. Eftersom familjerna inte vet om att de blivit rånade, är det ingen som ringt till polisen. Hade de vetat om det, hade de ändå inte ringt, eftersom polisen är styrd av RoboCop.

Se ävenRedigera

jag tror att hitler lever !!! :)