Ondaogat.png Det onda ögat observerar denna artikel, men tycker att den är blid och mjäkig. Var vänlig och fyll på mer elakheter, tack! Dogbabylaf-micro.png

En arier härstammar från Iran, men har övergivit sin iranska kultur till förmån för en västerländsk nidbild av Iran, exempelvis skaffar han eller hon skägg i strid mot den vedertagna persiska kulturen, börjar tillämpa sharia och sunnifundamentalism, trots att sanna iranier är shiamuslimer eller zarathustrianer, skaffar turban och börjar rabbla arabiska (ett semitiskt språk) i sömnen trots att perser är indoeuropéer.

En falang av arier flydde från persien under shahen av Iran, och smet bakslugt till Österrike där de i stället för att börja rabbla arabiska i sömnen fick för sig att rabbla tyska i sömnen, under det att de hävdade att arianismen var en "germansk" företeelse, som gjorde personer fina, och därmed hade rätt att titta ner på andra personer genom att höja näsan i vädret och prata sluddrigt och nedlåtande. För att smälta in i det österrikiska samhället, och senare det tyska, när de fördrevs från Österrike, så blonderade de håret för att på så sätt framstå som medlemmar av den inhemska befolkningen. Bedrägeriet höll bara i 6 år, sedan försvann de på något mystiskt sätt i ingenstans. Sedan dess har ingen någonsin sett några arier.

Se ävenRedigera