AWarn.gif   Varmt välkommen till Uncyclopedia på svenska, Skalbagge!

Hoppas att du kommer att trivas här. Börja gärna med nybörjarkursen, som gör det lätt att komma igång. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Psyklopedin. Om det du söker inte finns där, posta gärna dina frågor på forumet.

Sex saker att tänka på för nybörjare:

  • Mårdhet. Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte våga skriva. Skriv! Om du språkliga felen göra, eller glöms några uppgifterna det vara ingen storare problem. Tvådje rättar till sådant till tiden. Men kom ihåg att all er bas är tillhörande oss.
  • Utforska. Ta en titt i deltagarportalen – där finns det gott om matnyttiga länkar.
  • Läs. Fortsätt sedan gärna med att läsa evigheten och om wikietiketten.
  • Fråga. Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något – vi hjälper gärna till! Tveka inte att ta kontakt med en av våra faddrar.
  • Oneutralitet. Psyklopedins artiklar måste ha en massa tyckanden överallt, med personliga åsikter. Se Psyklopedin:Lägg in dina åsikter.
  • Signera. När du gör inlägg på diskussionssidor, signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde efter varandra – så här: ~~~~. Om du inte har en tildeknapp må det inte vara det lättaste sättet, men du kan lika gärna klicka på knappen Button sig.png.

Om du behöver hjälp, skrik HJÄLP! på din diskussionssida och ställ din fråga under. Än en gång, varmt välkommen!

Doont speek Sveedesh?

- Hej Skalbagge, kul att du verkar vilja bidra konstruktivt. Om du hittar skräpiga ariklar, lägg in dem på Psyklopedin:SR. Hittar du klotter, anmäl klottraren på Psyklopedin:Besväran av ålfärder. Måste tyvärr sticka nu. Återigen, Välkommen! Kritisk Pingvin 27 mars 2009 kl. 19.56 (UTC)

Hej igen! Du är verkligen effektiv på att ta bort klotter, jag gillar det. Ska nu se till att ta bort det du anmält. Ha det bra. Kritisk Pingvin 29 april 2009 kl. 17.10 (UTC)

Hej!Redigera

Har fixat en större vandalisering som Användare:Kritisk Pingvin larmade om. Rapport HÄR och logg HÄR! Möjligen skulle vi också kunna tänka oss att skriva en artikel om Vandal 208.77.19.50 där vi förklarar varför han blev som han blev. Svinhund 10 maj 2009 kl. 11.57 (UTC)

BortrestRedigera

Mellan 21/6 och 17/7 kommer jag att vara bortrest. Det är viktigt att ni andra uppdaterar PBA och ser till att hålla psyklopedin ren från klotter. Kritisk Pingvin 17 juni 2009 kl. 11.28 (UTC)

BlockeringstiderRedigera

Vi kanske har olika åsikter men jag tycker att förstagångsblockeringar på ett år är lite väl hårt. Det räcker oftast med en månad. Kcaadbe 12 november 2009 kl. 18.50 (UTC)

Du fick ökade befogenheterRedigera

Rollback och byråkrat. Det är så få människor här, så de pålitliga veteraner som har efterfrågat rättigheter får dem. Svinhund 7 maj 2010 kl. 08.30 (UTC)

ZambrottRedigera

Får man fråga varför du gav användaren Zambrott adminrättigheter? Han har väl ännu inte bevisat sitt värde? Kritisk Pingvin 15 augusti 2010 kl. 20.57 (UTC)

JAG BER ER, UPPHÄV SKALBAGGES BLOCKERING :( --Zambrott 16 november 2010 kl. 21.50 (UTC)