Berömd svart-vit bild av Albert Einstein under sin tid som amerikansk sång- och dansman

Anställd handläggare på Schweiziska patentverket mellan 1914 - 1922. Var med om att stämpla , bokföra och arkivera ett flertal berömda patent, varav ett par utvecklingar av den Schweiziska armékniven.

Albert Einstein var ett tag amatörforskare inom klantfysik. Han kom långt han blev smart som ein stein. (en sten) Själviskt nog lade han en så stor del av sin arbetstid på denna privata hobby att Schweiziska patentverket fick nog av honom och gav honom sparken. Det dåliga rykte han fick av detta gjorde det omöjligt att få något ytterligare arbete inom den tyskspråkiga världen, varför han flydde till USA för att försörja sig som varitéartist, en syssla han verkade passa honom bättre än den tekniskte bokhållarens.

Einsten blev berömd genom sin scenshow "Das Relativität" där han lanserade flera numera välkända trick som att kröka rummet, sakta ner tiden och göra publiken tyngre. Han fick också som första artist publikens plånböcker att försvinna ner i svarta hål och återinträda innan sedlarna i dem var tryckta.

Einstein var också en uppskattad sångare och skrev på sin tid den första texten till "Schnappi das kleine Krokodil".

Einstein led även av aspbergers syndrom, en sjukdom som gör att utseendet byter kön. Han strävade under flera år efter att bota det, men när medicinen kom dog han av den.

Fast han dog inte. Han uppfann en tidsmaskin och åkte till medeltiden där han började slå ihjäl folk för nöjes skull.

UppfinningarRedigera

Flaggor=Redigera

Einstein gjorde hela Sveriges flagga i Paint. Hur flaggan ser ut vet ni troligtvis.