Skillnad mellan versioner av "Tredje riket"

 
(4 mellanliggande versioner av 2 användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
  +
''"DAS DRITTE REICH IST GRÖßER ALS ALLE ANDEREN KÖNIGREICHE! SIEG HEIL!"''
  +
  +
~ Fredrik Reinfeldt
  +
  +
  +
  +
  +
 
== Tredje Riket ==
 
== Tredje Riket ==
   
Rad 5: Rad 13:
 
[[Bild:3750477 12.jpg]]
 
[[Bild:3750477 12.jpg]]
 
''Adolf Hitler, strax innan kremeringen.''
 
''Adolf Hitler, strax innan kremeringen.''
 
   
 
== Kommunikation ==
 
== Kommunikation ==

Nuvarande version från 4 december 2008 kl. 10.35

"DAS DRITTE REICH IST GRÖßER ALS ALLE ANDEREN KÖNIGREICHE! SIEG HEIL!"

~ Fredrik ReinfeldtTredje RiketRedigera

Det tredje riket är det största och mäktigaste rike som någonsin existerat på vår jord. Det tredje riket hade ett avancerat regim system (diktatur) som var revolutionerande för världens olika styren. Mannen som grundade det tredje riket kallade sig för Adolf Hitler, men egentligen hette han Fidel Castro.

  Adolf Hitler, strax innan kremeringen.

KommunikationRedigera

Det tredje riket kommunicerade med andra länder genom ännu ett revolutionerande fenomen som tredje-rikingarna uppfann: Rökmeddelanden. Man kommunicerade genom att lägga rök i en låda och sedan springa ut på bryggor som en gay och hoppa i vattnet. PLUMS!


HandelRedigera

Det tredje riket älskade att samla extremt många judar och invandrare på mycket små ytor för att sedan frakta dom i långa, energislukande, och långsamma godståg till nya extremt små ytor.


Den stora depressionenRedigera

År 1944 till 1945 (när det tredje riket var som störst) så gick riket in i en svår depression, det var lågkonjunktur i landet (det betyder att det inte finns tillräckliga resurser för att bygga fler brevbärare) och man kunde inte använda den revolutionerande kommunikationen längre. Man fick uppfinna ännu en tredje-rikisk uppfinning: latringropar. Man grävde helt enkelt gigantiska komplex av latingropar som uppifrån luften formade stora bokstäver så att man kunde kommunicera via flyg, GENIALT!