Tidsresor

Version från den 3 juni 2008 kl. 07.29 av Canis pecus (diskussion | bidrag) (Ny sida: '''Tidsresor''' är en gammal dröm i Sci-Fi-litteraturen. Trots att hindren kan tyckas oöverkomliga, måste det här nog ses som en alldeles nödvändig uppfinning för mänskligheten...)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)

Tidsresor är en gammal dröm i Sci-Fi-litteraturen. Trots att hindren kan tyckas oöverkomliga, måste det här nog ses som en alldeles nödvändig uppfinning för mänsklighetens fromma.

Behovet av tidsresor är helt olika beroende vilket kön man har. För män vore tidsresor enbart i underhållningssyfte och alltid i framtiden, t ex att få reda på vem som vinner ligacupen i fotboll. Inom parentes sagt kommer tidsresor att betyda ett omedelbart och slutgiltigt slut för all vadslagning, förutom de rent oseriösa vadslagningarna vänner emellan, typ: "Jag slår vad om syrran kommer att skratta på sig, när hon märker att vi ätit upp hela den ugnsbakade tjädern, som hon skulle ha till pappas 70-årsdag."

Vad kommer då kvinnorna att använda tidsresor till? Mestadels till att kontra när en kille säger upp ett förhållande. Då kommer kvinnar att behöva resa tillbaka i tiden att göra slut först.