Redigerar Scientologi

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.

Nuvarande version Din text
Rad 2: Rad 2:
 
{{Q|I Sovjetryssland är det Scientologin som inte tror på '''DIG'''!!|Rysk Reversal|Scientologi}}
 
{{Q|I Sovjetryssland är det Scientologin som inte tror på '''DIG'''!!|Rysk Reversal|Scientologi}}
   
'''Scientologin''' verkar vara den mest vanliga religionen i världen. Den är skapad på ett missförstånd av biografbesökarna till filmen [[Avatar]] och skapat en hel religion. Efter att ha sett filmen i 3D trodde även biobesökarna att de hade ursäkt till att göra vad som helst eftersom att de påstått sig få "onda kroppssjälar" efter att ha sett filmen. Detta har nu orsakat bl.a. [[världsfattigdom]] och oljeläckage i den mexikanska golfen. [[Ateism#Kontrateism|Kontrateister]] gör nu sitt bästa för att städa upp röran.
+
'''Scientologin''' verkar vara den mest vanliga religionen i världen. Den är skapad på ett missförstånd av biografbesökarna till filmen [[Avatar]] och skapat en hel religion. Efter att ha sett filmen i 3D trodde även biobesökarna att de hade ursäkt till att göra vad som helst eftersom att de påstått sig få "onda kroppssjälar" efter att ha sett filmen. Detta har nu orsakat bl.a. [[världsfattigdom]] och oljeläckage i den mexikanska golfen.
   
   

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)

Mallar som används på den här sidan: