Redigerar Religion

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.

Nuvarande version Din text
Rad 22: Rad 22:
   
 
===[[Mormonerna]]===
 
===[[Mormonerna]]===
Mormonerna eller JKKSDH (står INTE för JustitieKanslerns Kommande SverigeDemokraters Hakkors) är en kristen sekt och den enda sanna religionen. Mormonerna är de enda människorna i hela världen som inte hamnar i helvetet för att ha tolkat kristendomen fel, valt fel väg till [[Gud]] eller valt fel gud/gudar. Mormonerna härstammar från deras söner.
+
Mormonerna eller JKKSDH (står INTE för JustitieKanslerns Kommande SverigeDemokraters Hakkors) är en kristen sekt och den enda sanna religionen. Mormonerna är de enda människorna i hela världen som inte hamnar i helvetet för att ha tolkat kristendomen fel, valt fel väg till [[Gud]] eller valt fel gud/gudar.
   
 
===Paradiset och helvetet===
 
===Paradiset och helvetet===

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)

UnData-entiteter som används på denna sida

Mallar som används på den här sidan: