Skapar Pluto

Varning: Du återskapar en sida som tidigare raderats.

Du bör överväga om det är lämpligt att fortsätta redigera den här sidan. Raderings- och sidflyttningsloggen för den här sidan visas här som hjälp:

  • 30 januari 2013 kl. 18.27 Svinhund diskussion bidrag raderade sidan Pluto (Enradsartikel: sidan innehöll 'Pluto var tidigare en planet i solsystemet, men idag är den en hund. Pluto upptäcktes av Walt Disney.' och den enda som skrivit var '92.33.180.49' ([[Användardiskussion:92.33.18...)
  • 1 maj 2011 kl. 19.10 CartoonistHenning diskussion bidrag raderade sidan Pluto (Enradsartikel: sidan innehöll 'Pluto är en dvärgplanet av typen plutoid i de yttre delarna av solsystemet. Pluto har ett st...' och den enda som skrivit var '213.114.54.217' ([[Användardiskussion:213.114.54.217)
  • 27 mars 2009 kl. 21.34 Kritisk Pingvin diskussion bidrag raderade sidan Pluto (Oartikel)

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following hCaptcha:

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)