Skillnad mellan versioner av "Lund"

 
(24 mellanliggande versioner av 8 användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
  +
Lund är den främsta och bästa staden i hela [[Skåne Län]], men det är skitdyrt att bo där. Lund är något förstörd och förpestad av det närliggande [[Malmö]], som kan liknas vid en humanitär katastrof. I Lund bor det i huvudsak överklass och akademiker i Malmö de med något mindre klass, arbetare och udda folk.
'''Lund''' är en genomgående cirkulär stad med separata öppningar för sockerbetor samt berusade studenter iförda grön hatt. Staden grundades omkring 100 f.kr. av den rasande draken Dannebrogen. Staden levde och frodades i ca. 500 år, sedan raserades de östra delarna av hunnerna kring år 444 e.kr. Över 45 000 människor dödades en och samma helg och lika många fördrevs upp till Sverige.
 
  +
Frånsett det höga kostnadsläget och den allmänna mentala förstörelsen utifrån, så är Lund den enda plats man kan bo på i regionen, utan helt överrumplas av malmöiter.
== Historia ==
 
  +
Lund är som en grön intellektuell oas i en bister öken av okunnighet.
Staden Lund grundades på nytt en kall vinternatt av den danske kungen Hans Hansen Jensen Hansensen Klausdrup, någon gång på den europeiska medel-medeltiden (den mörka tiden, då män var män och vikingarna härjade i alla led). Några 100-tals år senare övertogs staden av svenskarna, vid tillfället iförda rosa och turkosa kattdräkter, som även fäste staden vid dess dåvarande position eftersom den tidigare varit fullt rörlig. Den dåvarande positionen är för nuvarande även den nuvarande positionen.
 
  +
Det finns en anledning till att TV-programmet heter "[[Fråga Lund]]", ingen skulle respektera ett program som heter "Fråga Malmö", eller ännu värre "Fråga Eslöv".
  +
Lund är även en episk stad, där alla gamers kommer från. Alla lundabors framtida mål är att dominera hela världen med sin episka kunskap om allt.
   
== Studentliv ==
 
I Lund finns omkring 15 studenter (även kallade för galenpannor eller helt kort idioter). Siste April varje år brukar dessa studenter samlas i Stadsparken för att festa, någonting som fått enorma konsekvenser för staden. Förra året uppgick kostnaderna för städning och återställande av parken till hundratusentals kronor, en kostnad som studenterna själva får stå för. På grund av detta är alla studenter utfattiga och tvingas varje år låna pengar från staten för att ha råd med hyran.
 
   
  +
== Historien hur Lund blev till ==
== Cykelkretslopp ==
 
I Lund finns en lag som förbjuder låsta cyklar. Därför kan vem som helst ta vilken cykel som helst, när som helst. Som följd av detta vill ingen hoppa av sin cykel och lämna den, därför finns det väldigt många cyklister i Lund. En grundregel i Lund är att man cyklar på trottoarerna och att man inte väjer för något. En undersökning som gjordes 2006, visar att 74,7% av cyklisterna var blinda. Detta kan i viss mån förklara deras beteende.
 
   
  +
Lund är en urgammal stad, har funnits över 1100 år. Allt var väl, tills svenskarna kom och hade ihjäl halva stadens befolkning. Den svenska ockupationsmakten lade först ner universitetet som var grundat av danskarna flera hundra år tidigare år 1080 och grundade ett nytt år 1666 (lägg märke till siffrorna "[[666]]" kallat odjurets eller svenskarnas tal).
== Bokstavsåtervinning ==
 
  +
Man gjorde så för att få Uppsala universitet äldre på pappret.
I Lund finns världens enda bokstavsåtervinningsstation. Allt som slängs i 'Recycle bin' på din dators skrivbord hamnar i Lund när du trycker 'töm'. Eftersom ingen slänger några filer längre, har centralen tappat sin storhet och många av arbetarna har fått [[mjältsjuka]].
 
  +
Staden är också känd för sina horder av PK-folk som inget hellre vill än att Lund ska bli en kopia av slummen i Malmö eller Landskrona. ’’din mamamaaaa är kuk’’
   
  +
[[Valspråk]]: Lund är som Köpenhamn men mindre.
[[Kategori:Städer]]
 
  +
  +
==Knark==
  +
Knarklangare, huvudsakligen kirins från [[Rosengård]] skickar knark till lundborna genom ett system. Langarna skaffar drogerna, sedan ringer dom upp en budfirma att åka till Lund med knarket. Så småningom, efter typ 1000 rigningar av olika langare som tävlar, får invånarna sitt knark när [[abstinens]]en kommer. Vanligaste knarket är [[dunderhonung]] och [[LSD]].
  +
  +
== Värt att veta ==
  +
* Lund ligger 18km från [[Malmö]], men... det mentala avståndet är jordens omkrets minus 18km.
  +
* Lundaborna betraktar majoriteten av malmöborna som okunniga och efterblivna bybor.
  +
* Lund ligger på [[Lundaslätten]], med utsikt mot Malmö (om inte den smutsiga röken och ångorna döljer eländet).
  +
<br>
  +
{{Bra}}
  +
<br>
  +
[[Kategori:Sverige]]
 
[[Kategori:Städer]]
  +
[[Kategori:Lund]]
  +
[[Kategori:Skåne]]

Nuvarande version från 8 februari 2021 kl. 07.01

Lund är den främsta och bästa staden i hela Skåne Län, men det är skitdyrt att bo där. Lund är något förstörd och förpestad av det närliggande Malmö, som kan liknas vid en humanitär katastrof. I Lund bor det i huvudsak överklass och akademiker i Malmö de med något mindre klass, arbetare och udda folk. Frånsett det höga kostnadsläget och den allmänna mentala förstörelsen utifrån, så är Lund den enda plats man kan bo på i regionen, utan helt överrumplas av malmöiter. Lund är som en grön intellektuell oas i en bister öken av okunnighet. Det finns en anledning till att TV-programmet heter "Fråga Lund", ingen skulle respektera ett program som heter "Fråga Malmö", eller ännu värre "Fråga Eslöv". Lund är även en episk stad, där alla gamers kommer från. Alla lundabors framtida mål är att dominera hela världen med sin episka kunskap om allt.


Historien hur Lund blev tillRedigera

Lund är en urgammal stad, har funnits över 1100 år. Allt var väl, tills svenskarna kom och hade ihjäl halva stadens befolkning. Den svenska ockupationsmakten lade först ner universitetet som var grundat av danskarna flera hundra år tidigare år 1080 och grundade ett nytt år 1666 (lägg märke till siffrorna "666" kallat odjurets eller svenskarnas tal). Man gjorde så för att få Uppsala universitet äldre på pappret. Staden är också känd för sina horder av PK-folk som inget hellre vill än att Lund ska bli en kopia av slummen i Malmö eller Landskrona. ’’din mamamaaaa är kuk’’

Valspråk: Lund är som Köpenhamn men mindre.

KnarkRedigera

Knarklangare, huvudsakligen kirins från Rosengård skickar knark till lundborna genom ett system. Langarna skaffar drogerna, sedan ringer dom upp en budfirma att åka till Lund med knarket. Så småningom, efter typ 1000 rigningar av olika langare som tävlar, får invånarna sitt knark när abstinensen kommer. Vanligaste knarket är dunderhonung och LSD.

Värt att vetaRedigera

  • Lund ligger 18km från Malmö, men... det mentala avståndet är jordens omkrets minus 18km.
  • Lundaborna betraktar majoriteten av malmöborna som okunniga och efterblivna bybor.
  • Lund ligger på Lundaslätten, med utsikt mot Malmö (om inte den smutsiga röken och ångorna döljer eländet).