Redigerar Lund

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.

Nuvarande version Din text
Rad 1: Rad 1:
  +
'''Lund''' är en genomgående cirkulär stad med separata öppningar för sockerbetor samt studenter iförda grön hatt. Staden grundades omkring [[årsskiftesgasque|årsskiftesgasquen]] av den dåvarande danske kungen Hans Hansen Jensen Hansensen Klausdrup.
Lund är den främsta och bästa staden i hela [[Skåne Län]], men det är skitdyrt att bo där. Lund är något förstörd och förpestad av det närliggande [[Malmö]], som kan liknas vid en humanitär katastrof. I Lund bor det i huvudsak överklass och akademiker i Malmö de med något mindre klass, arbetare och udda folk.
 
Frånsett det höga kostnadsläget och den allmänna mentala förstörelsen utifrån, så är Lund den enda plats man kan bo på i regionen, utan helt överrumplas av malmöiter.
 
Lund är som en grön intellektuell oas i en bister öken av okunnighet.
 
Det finns en anledning till att TV-programmet heter "[[Fråga Lund]]", ingen skulle respektera ett program som heter "Fråga Malmö", eller ännu värre "Fråga Eslöv".
 
Lund är även en episk stad, där alla gamers kommer från. Alla lundabors framtida mål är att dominera hela världen med sin episka kunskap om allt.
 
   
  +
== Historia ==
  +
Lund grundlades enligt legenden en kall vinternatt av den danske kungen Hans Hansen Jensen Hansensen Klausdrup någon gång kring [[årsskiftesgasque|årsskiftesgasquen]]. Några år senare övertogs staden av svenskarna, vid tillfället iförda kattdräkter, som även fäste staden vid dess dåvarande position eftersom den tidigare varit fullt rörlig. Den dåvarande positionen är för nuvarande även den nuvarande positionen.
   
  +
== Studentliv ==
== Historien hur Lund blev till ==
 
  +
I lund finns omkring 15 studenter. Siste April varje år brukar dessa studenter samlas i Stadsparken för att festa, någonting som fått enorma konsekvenser för staden. Förra året uppgick kostnaderna för städning och återställande av parken till hundratusentals kronor, en kostnad som studenterna själva får stå för. På grund av detta är alla studenter utfattiga och tvingas varje år låna pengar från staten för att ha råd med hyran.
   
  +
== Cykelkretslopp ==
Lund är en urgammal stad, har funnits över 1100 år. Allt var väl, tills svenskarna kom och hade ihjäl halva stadens befolkning. Den svenska ockupationsmakten lade först ner universitetet som var grundat av danskarna flera hundra år tidigare år 1080 och grundade ett nytt år 1666 (lägg märke till siffrorna "[[666]]" kallat odjurets eller svenskarnas tal).
 
  +
I Lund finns en lag som förbjuder låsta cyklar. Därför kan vem som helst ta vilken cykel som helst, när som helst. Som följd av detta vill ingen hoppa av sin cykel och lämna den, därför finns det väldigt många cyklister i Lund.
Man gjorde så för att få Uppsala universitet äldre på pappret.
 
Staden är också känd för sina horder av PK-folk som inget hellre vill än att Lund ska bli en kopia av slummen i Malmö eller Landskrona. ’’din mamamaaaa är kuk’’
 
   
  +
== Bokstavsåtervinning ==
[[Valspråk]]: Lund är som Köpenhamn men mindre.
 
  +
I Lund finns världens enda bokstavsåtervinningsstation. Allt som slängs i 'Recycle bin' på din dators skrivbord hamnar i Lund när du trycker 'töm'. Eftersom ingen slänger några filer längre, har centralen tappat sin storhet och många av arbetarna har fått [[mjältsjuka]].
   
 
[[Kategori:Städer]]
==Knark==
 
Knarklangare, huvudsakligen kirins från [[Rosengård]] skickar knark till lundborna genom ett system. Langarna skaffar drogerna, sedan ringer dom upp en budfirma att åka till Lund med knarket. Så småningom, efter typ 1000 rigningar av olika langare som tävlar, får invånarna sitt knark när [[abstinens]]en kommer. Vanligaste knarket är [[dunderhonung]] och [[LSD]].
 
 
== Värt att veta ==
 
* Lund ligger 18km från [[Malmö]], men... det mentala avståndet är jordens omkrets minus 18km.
 
* Lundaborna betraktar majoriteten av malmöborna som okunniga och efterblivna bybor.
 
* Lund ligger på [[Lundaslätten]], med utsikt mot Malmö (om inte den smutsiga röken och ångorna döljer eländet).
 
<br>
 
{{Bra}}
 
<br>
 
[[Kategori:Sverige]]
 
[[Kategori:Städer]]
 
[[Kategori:Lund]]
 
[[Kategori:Skåne]]
 

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)

Mall som används på den här sidan: