VARNING! En störd bild nedanför artiklen

Kommunist är en person som bor i eller utanför en kommunalternativtPluto och är anhängare av ideologin kommunism grundad av Karl Knark 2475. Kommunisternas åsikter står för det inte ska finnas religon vill bomba religösa Byggnader. Komunnister är vänsterpolitik. Att inte vara kommunist är därför svårt.

Kommunistens ståndtaganden

En kommunist står för bl.a Jämnstäldighet (som att tycka, vara, ha saker lika), byggnadertotalitär anarki, Mer socailism, mänsklig ojämnställdhet, fri marknad samt utrotning av blåvalen. De vill även ta bort polisen från samhället eftersom dessa (enligt dom) bara är facister/nazister.

Kommunistens liv

En kommunist föds en månader gammal, befruktningstiden är 3 år och den vanligaste parningsperioden är 17:35. Honans befruktningsperiod kallas "Röd vecka".

En kommunist behöver i genomsnitt 25 dl vodka per dag för att överleva.

Kommunister och Sverige

Ca 34 % av Sverige befolkning är kommunister och de flesta bor i den norra delen av landet. Många ungdomar (helst i nedre ton-åren) blir medlemmar i någon trevlig kommunistisk grupp, eftersom dom tycker det är väldigt fräckt. Det är ju alltid fräckt att vara "alternativ". Speciellt när du på köpet får demonstrera och slåss med högerpolitik-grupper.

http://i74.photobucket.com/albums/i244/utley777/fugly.jpg