Skillnad mellan versioner av "Kommunist"

Märken: Mobilredigering Mobil webbredigering
 
(23 mellanliggande versioner av 12 användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
 
{{stub}}
 
{{stub}}
  +
{{dåligt språk}}
 
'''Kommunist''' är en [[person]] som bor i eller utanför en [[kommun]], alternativt på [[Pluto]], och är anhängare av ideologin kommunism grundad av [[Karl Knark]] 2475. Kommunisterna är emot allt vad religion heter och brukar bomba religiösa byggnader. Kommunister förespråkar [[vänsterpolitik]]. Att inte vara kommunist är därför svårt.
   
 
== Kommunistens ställningstaganden ==
'''VARNING! En störd bild nedanför artiklen'''
 
 
En kommunist står för [[bl.a]] jämställdhet (som att tycka, vara, ha saker lika), byggnader, totalitär anarki, mer socialism, mänsklig o-jämställdhet, fri marknad samt utrotning av [[Val|blåvalen]].
  +
De vill även ta bort polisen från samhället eftersom de flesta poliser (enligt dem) är facister/nazister/rasister som helt enkelt bara slår kommunister, och detta är HMF... tycker de.
  +
De tycker även att staten skall stå för alla samhällets utgifter. Individen har inget som helst ansvar för vad denne företar sig. Brottslingar skall talas till rätta, med sänkt fängelsestraff som följd.
   
 
== Kommunistens liv ==
'''Kommunist''' är en [[person]] som bor i eller utanför en [[kommun]] alternativt på [[Pluto]] och är anhängare av ideologin kommunism grundad av Karl Knark 2475.
 
  +
En kommunist blir till när han lärt sig titeln på den heliga skriften ''Das Kapital''. Det finns inget krav att ha läst längre än till sidan 3 i förordet till boken. Inte ens de främsta kommunisterna brukar passera sidan 300. [[Fidel Castro]]s kunskaper om ''Das Kapital'' slutar på sidan 309, vilket torde vara rekordet bland de kommunistiska ledarna. Stalin somnade redan på sidan 28, och kompenserade detta genom att skriva sin egen ''[[Readers Diggest]]'' version på fyra sidor som sammanfattar just dessa 28 sidor. Genom att läsa sidan 64 kan en kommunist bli sexuellt uppeggad och om denne råkar träffa en annan kommunist, som också har läst sidan, kan ljuv musik uppstå när dessa tu brister ut i ''Internationalen''. Är det inte två hannar eller honor kan det vara bra att veta att befruktningstiden är 3 år och den vanligaste parningsperioden är 17:35. Honans befruktningsperiod kallas "Röd vecka".
   
 
En kommunist behöver i genomsnitt 25 dl vodka och 5kg potatisar per dag för att överleva.
== Kommunistens ståndtaganden ==
 
En kommunist står för bl.a totalitär anarki, mänsklig ojämnställdhet, fri marknad samt utrotning av blåvalen.
 
   
  +
Kommunister som inte längre vill vara kommunister skickas till [[Gull-Ag]]. Där blir de agade och gullade med om vartannat tills de varken vet ut eller in längre. Efter 7,3 års förvisning kan de återvända till det kommunistiska samhället, men får bara ta jobb som telefonförsäljare eller managementkonsulter.
== Kommunistens liv ==
 
En kommunist föds en månader gammal, befruktningstiden är 3 år och den vanligaste parningsperioden är 17:35. Honans befruktningsperiod kallas "Röd vecka".
 
 
En kommunist behöver i genomsnitt 25 dl vodka per dag för att överleva.
 
   
 
== Kommunister och Sverige ==
 
== Kommunister och Sverige ==
  +
Ca 109 % av Sverige befolkning är kommunister. De flesta bor i den norra delen av landet och alla skriver i wikipedia. Många ungdomar, helst i nedre tonåren, blir medlemmar i någon trevlig kommunistisk grupp, eftersom dom tycker det är väldigt fräckt. Det är ju alltid fräckt att vara "alternativ". Speciellt när du på köpet får demonstrera och slåss med högerpolitiska grupper. De mest framgångsrika alternativkommunistungdomarna är bisexuella, objektofiler, fjunskäggiga, går omkring i transversitutstyrsel och har scensex med mattvättmaskiner och mattpiskor. Genom att använda kondom, heligt vatten och vitlök kan man förhindra spridning av kommunism i Sverige.
Ca 334,2 % av Sverige befolkning är kommunister och de flesta bor i den västra delen av landet.
 
   
  +
==Kommmunister och Finland==
[[Kategori:Politik]]
 
  +
Sedan [[Matti Vanhanen]] började äta [[Brieost]] är det olagligt att vara kommunist i [[Finland]]. [[Straff]]et för att vara kommunist är 3 euro i [[Bot|böter]] och utvisning till [[Jean Pierres Barnträdgård]] i [[Monaco|Skatteparadiset]].
   
  +
==Kommunister och [[Sovjetfinland]]==
  +
-Alldeles riktigt!
   
   
  +
== Kommunistens matvanor ==
  +
En riktig kommunist äter bara surkål, kokta rödbetor och grovt barkhaltigt bröd. Till varje måltid dricker han 250 ml hembränd vodka. De flesta kommunister röker sovjetiska eller DDR-tillverkade ''papyroser'' (cigaretter) gjorda av en blandning av kogödsel och torkade brännässlor.
   
   
 
[[Kategori:Politik]]
 
  +
[[no:Kommunist]]
 
 
 
 
http://i74.photobucket.com/albums/i244/utley777/fugly.jpg
 

Nuvarande version från 26 februari 2021 kl. 13.13

Kommunist är en person som bor i eller utanför en kommun, alternativt på Pluto, och är anhängare av ideologin kommunism grundad av Karl Knark 2475. Kommunisterna är emot allt vad religion heter och brukar bomba religiösa byggnader. Kommunister förespråkar vänsterpolitik. Att inte vara kommunist är därför svårt.

Kommunistens ställningstagandenRedigera

En kommunist står för bl.a jämställdhet (som att tycka, vara, ha saker lika), byggnader, totalitär anarki, mer socialism, mänsklig o-jämställdhet, fri marknad samt utrotning av blåvalen. De vill även ta bort polisen från samhället eftersom de flesta poliser (enligt dem) är facister/nazister/rasister som helt enkelt bara slår kommunister, och detta är HMF... tycker de. De tycker även att staten skall stå för alla samhällets utgifter. Individen har inget som helst ansvar för vad denne företar sig. Brottslingar skall talas till rätta, med sänkt fängelsestraff som följd.

Kommunistens livRedigera

En kommunist blir till när han lärt sig titeln på den heliga skriften Das Kapital. Det finns inget krav att ha läst längre än till sidan 3 i förordet till boken. Inte ens de främsta kommunisterna brukar passera sidan 300. Fidel Castros kunskaper om Das Kapital slutar på sidan 309, vilket torde vara rekordet bland de kommunistiska ledarna. Stalin somnade redan på sidan 28, och kompenserade detta genom att skriva sin egen Readers Diggest version på fyra sidor som sammanfattar just dessa 28 sidor. Genom att läsa sidan 64 kan en kommunist bli sexuellt uppeggad och om denne råkar träffa en annan kommunist, som också har läst sidan, kan ljuv musik uppstå när dessa tu brister ut i Internationalen. Är det inte två hannar eller honor kan det vara bra att veta att befruktningstiden är 3 år och den vanligaste parningsperioden är 17:35. Honans befruktningsperiod kallas "Röd vecka".

En kommunist behöver i genomsnitt 25 dl vodka och 5kg potatisar per dag för att överleva.

Kommunister som inte längre vill vara kommunister skickas till Gull-Ag. Där blir de agade och gullade med om vartannat tills de varken vet ut eller in längre. Efter 7,3 års förvisning kan de återvända till det kommunistiska samhället, men får bara ta jobb som telefonförsäljare eller managementkonsulter.

Kommunister och SverigeRedigera

Ca 109 % av Sverige befolkning är kommunister. De flesta bor i den norra delen av landet och alla skriver i wikipedia. Många ungdomar, helst i nedre tonåren, blir medlemmar i någon trevlig kommunistisk grupp, eftersom dom tycker det är väldigt fräckt. Det är ju alltid fräckt att vara "alternativ". Speciellt när du på köpet får demonstrera och slåss med högerpolitiska grupper. De mest framgångsrika alternativkommunistungdomarna är bisexuella, objektofiler, fjunskäggiga, går omkring i transversitutstyrsel och har scensex med mattvättmaskiner och mattpiskor. Genom att använda kondom, heligt vatten och vitlök kan man förhindra spridning av kommunism i Sverige.

Kommmunister och FinlandRedigera

Sedan Matti Vanhanen började äta Brieost är det olagligt att vara kommunist i Finland. Straffet för att vara kommunist är 3 euro i böter och utvisning till Jean Pierres Barnträdgård i Skatteparadiset.

Kommunister och SovjetfinlandRedigera

-Alldeles riktigt!


Kommunistens matvanorRedigera

En riktig kommunist äter bara surkål, kokta rödbetor och grovt barkhaltigt bröd. Till varje måltid dricker han 250 ml hembränd vodka. De flesta kommunister röker sovjetiska eller DDR-tillverkade papyroser (cigaretter) gjorda av en blandning av kogödsel och torkade brännässlor.