Kapitalism

Version från den 9 maj 2011 kl. 14.32 av Olle-svensson (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med '<div style="border: solid 2px brown; background-color: #fcd; padding: 5px; width: 50%; margin: auto;" align="center"> 100px|left...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Socialdemokrat.Hakan Juholt cropped.jpg

Juholt har ett enormt hat för den här artikeln pga den sprider läran om något som han inte gillar!

Folkhemmet Sveriges framtida ledare har gjort sig besväret att lägga till denna mall . Vilken ära!!! Glooory!! Glooory


Folkhemmet sverigeSverigeflagga.PNG

Kapitalism är en politisk ideologi som skapades år 1917 av Mark Twain. Som Kapitalist kallas man av fina herrar för...ja en kapitalist men i vanligt folk språk används Jäävlää Khaapitalizt Svein.

Vad Kapitalismen innebär

Om du bor i ett kapitalistiskt land kan du räkna med att din telefon blir avlyssnad (enligt den intenationella kapitalist lagen, FRA som alla kapitalistiska länder följer) och att dina grannar kan var spioner som är anlitade av CIA. Allt detta finns i dem kapitalistiska länderna för att laändernas överhuvuden ska ta reda på vad du gilläär så att dem kan vinna alla "demokratiska" val. I ett kapitalistiskt land kan du räkna med att du som arbetare är fattig och att du som lever i en medelklass familj istället lever som en i arbetarklassen och att du som är rik äger tillsammans med hundra andra personer äger 90 % av det som finns i landet