Ica

Version från den 22 december 2016 kl. 17.38 av Utl94 (diskussion | bidrag) (Bättrade på grammatiken något.)

Ica, även känt som Rymdimperiet är ett ondskefullt imperium, för närvarande lokaliserade i Sverige. Deras värsta konkurrenter är Lidl, men som tur är, så är det bara dumma personer som köper från Lidl.

Stig och Familjen

Ica grundades 1964 av Kejsare Stig i Staden Ica, han sitter fortfarande vid makten, just nu är det oklart vem som ska bli arvinge, Ulf, Cindy eller Sebastian? Ingen vet riktigt. Stig har äntligen hittat sin lilla övermäktiga svärson, Praktikanten Jerry. Det sägs att Jerry har förpackat 1000 varor på 0,63 sekunder!!!!! Jerry spelar också Clark Kent i Smallville. Många säger att Jerry har dödat sin mamma Solbritt Von Heiding med en smörkniv som han gjort på träslöjden.

Falska påståenden

Vissa påstår att Ica är en livsmedelsaffär, men de är helt enkelt inte på Rebellernas sida. Risken finns även att de som vanligt har blivit hjärntvättade av Wikipedia.

Bert Karlssons ingripande

1997 köpte Bert Karlsson halva Ica, utan Stigs vetskap, men Stig lyckades köpa tillbaka det 2004, genom att sparka Bert Karlsson och skrika jag är en åsna.

Konkursen

Tyvärr så gick ICA i konkurs år 2003, efter att Bobbarn Pokosta hade beställt en kupp där Mackan Söderman baxade 5 miljoner liter av energidrycken Monster, men tack vare ett rådigt ingripande av ICA-Jerry så kunde Stig trycka på CTRL-Z och sedan låtsas som om denna händelse aldrig inträffat. Sedan höjde ICA åldersgränsen från 3 år och 2 månader till 18 år för människor, och 52 år för sälar, så att liknande händelser inte skulle kunna inträffa igen.

Aktuellt

2007 kom Ica med i AktuelltKatarina Bergström tyckte att Ica hade gått för långt när de vägrade sälja tvål till såna som lyssnade på Black metal. Den allsmäktige Dead begick då självmord i protest mot Ica. De som lever i tron att han begick självmord 1991 har lyssnat för mycket på Christer Sjögren.

Byte av namn

Ica heter inte Ica längre, numera heter det Evil Corporation of Stig, eller kort och gott ICA.