Helvetets kommun

Version från den 5 april 2007 kl. 15.54 av 81.231.241.11 (diskussion) (Ny sida: '''Helvetets kommun''' är en kommun i Det Stora Allsmäktiga Riket, som ligger i Det Inte Lika Allsmäktiga Riket. Kommunen uppfördes 1986 av [[Didrik Måns...)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)

Helvetets kommun är en kommun i Det Stora Allsmäktiga Riket, som ligger i Det Inte Lika Allsmäktiga Riket. Kommunen uppfördes 1986 av Didrik Månsson och hans fru Lill-klas. Tidigare hade alla kommuner i Riket varit fulla av solsken, bad, nakna brudar och Bert Karlsson, något som Didrik inte hade speciellt stort tycke för. Det startade redan den 21 juni 1985 då Didrik blev attackerad av en macho badkille som snodde hans piggelin-isglass. Didriks fru blev mäkta irriterad och gjorde allt i sin mån att få tillbaka glassen. Didrik däremot, smed stora planer.


Början

Didrik slog omedelbart samarbete med I(ngvar)K(amprad)E(mpire)A(B), vilket gav upphov till den ytterst skrämmande IKEA-katalogen 1985. Samarbetet ledde till isglass för IKEA och Massförstörelsevapen och diverse byggmateriel för Didrik. Didrik tackade och tog emot och köpte sig en bit oanvänt svenskt land. Han började bygga sitt makt-imperium.

Uppkomsten

Efter cirka 8 månader och fjorton dagar var kommunens grund uppbyggd. Folk började omedelbart strömma mot kommunen.

Den stora branden

1988 brann det i kommunen, vilket orsakade dess eldiga förhållanden. På bara någon månad byggdes dock allt upp igen.

I dag

I dag är kommunen en populär turistort för diverse syndiga själar.