Redigerar GLaDOS

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.

Nuvarande version Din text
Rad 1: Rad 1:
'''GLaDOS''' står för "Geeky Lurking and Defenitive Optimistic Slut" och så var citatet slut och hon är en cyborg. Hon finns i datorspelet och den numera officiella fritidshobbyn [[Psyklopedin:Deltagarportalen|Portal]] där hennes offer blir den oskuldsfulla Chell. '''GLaDOS''' gillar i allmänhet oskuldsfulla, unga kvinnor och hon brukar använda sig av tårta för att attrahera dem och locka dem in till sin högteknologiska håla. Då de flesta som har haft ett längre förhållande (som '''GLaDOS''' själv kallar det) med '''GLaDOS''' inte fått vad de förväntat sig har hatisk kritik mot henne uppmärksammats i media. Den mest använda repliken inom denna kritik är "the cake is a pie" som för många har gestaltat offrens situation när de upptäckt att '''GLaDOS''' lovord om tårta bara varit en raggningsreplik. Genom spridningen av denna kritik har många unga kvinnor blivit varnade och tar sig mer i akt för lurendrejeri med hjälp av sötsaker.<ref>[http://source.valvesoftware.com/ Source]</ref>
+
'''GLaDOS''' står för "Geeky Lurking and Defenitive Optimistic Slut" och så var citatet slut och hon är en cyborg. Hon finns i datorspelet och den numera officiella fritidshobbyn [[Psyklopedin:Deltagarportalen|Portal]] där hennes offer blir den oskuldsfulla Chell. '''GLaDOS''' gillar i allmänhet oskuldsfulla, unga kvinnor och hon brukar använda sig av tårta för att attrahera dem och locka dem in till sin högteknologiska håla. Då de flesta som har haft ett längre förhållande (som '''GLaDOS''' själv kallar det) med '''GLaDOS''' inte fått vad de förväntat sig har hatisk kritik mot henne uppmärksammats i media. Den mest använda repliken inom denna kritik är "the cake is a pie" som för många har gestaltat offrens situation när de upptäckt att '''GLaDOS''' lovord om tårta bara varit en raggningsreplik. Genom spridningen av denna kritik har många unga kvinnor blivit varnade och tar sig mer i akt för lurendrejeri med hjälp av sötsaker.<ref>[http://source.valvesoftware.com/|Source]</ref>
   
 
== Liknande personligheter i dagens samhälle ==
 
== Liknande personligheter i dagens samhälle ==
Miley Cyrus <br>
+
Miley Cyrus
 
Victoria Silvstedt
Maud Olofsson <br>
 
 
Tina Nordström (Mat-Tina)
Victoria Silvstedt <br>
 
 
Maud Olofsson
Tina Nordström (Mat-Tina) <br>
 
 
Mikael Persbrandt
Miley Cyrus <br>
 
 
Skogsrånet
Mikael Persbrandt <br>
 
Skogsrånet <br>
 
   
 
== Källa ==
 
== Källa ==
 
<references/>
 
<references/>
 
[[Kategori:Dataspel]]
 

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)