”Kan vi laga denna?”
Nej, det går inte!
Låt oss riva denna sida och börja om.

VM i krig är en ärofull händelse som vi alla borde känna till. Det mest ihågkomna världsmästerskapet var nog år 2001. Alla minns väl när USA besegrades genom att ett visst gäng sköt ner deras högkvarter. Med enorma missiler och flygplan... Resten av mästerskapets historik är utraderad tack vare naturkatastroferna år 2004 någonstans i världens ände(någon hade enligt källor hört att en jättefågel ätit upp flera städer, just i Svinvinterafton). Ni kommer därför mestadels få läsa om VM i krig 2001.

2001 - BörjanRedigera

Mästerskapet där en viss organisation blev vinnare i började någonstans i mitten av Mars månad i Stenkromplarnas land. Man vet inte helt säkert vem som startade mästerskapet men det finns många konspirationer om att det var arrangörerna. Stenkroplarnas grannland Elfenbenskromplarnas land hade mutat ett land i Sibirien samtidigt som USA gjorde affärer med Västsibiriensstenrullarben. USA reagerade kraftigt på detta (ekonomiskt).För att stabilisera sin ekonomi började de attackera en viss organisations hemtrakter dvs Mellanöstern. Denna mycket vilseledande organisation började likt USA tidigare också reagera(fysiskt). Statistiken sa att rekordhögt antalet människor i deras land haft spasmattacker de senaste åren. Hur som helst, så började man inte just tack vare detta anfalla Mongolid-landet som låg lite ovanför deras land. Det blev som ett Blixktkrig då Mongolid-landet ockuperades på endast några nanoår. Dubbelmonarkin Tjinesklubben var allierad med Mongolid-landet och var enligt arrangörernas regler(om det nu var de som startade kriget) tvugna att gå med i mästerskapet. Av vrede för faktumet att ännu ett världsmästerskap i krig hade börjat kom också Stenkromplarnas land med in i 'tävlingen om massförstörelse för nöjes skull'. Efter att ett år värre än "förintelsen" gått hade man kommit till den 11 september. Än så länge hade USA krigat med Elfenkromplarnas land, Stenkromplarnas land(som krigat med alla förutom en viss organisation) och efter att ha handlat med Västsibiriensstenrullarben krigat mot dem eftersom de(Västsibiriensstenrullarben) inte velat ge USA det sista barnet i deras utbud. Organisationen hade bara ockuperat Mongolid-landet och tillfångataget Tjinesklubben. Efter det var de kyliga. Det var inte så sent. På gränsen till eftermiddag och förmiddag. Då det kom. Allt alla kom till att frukta(alla fransmän). Två enorma missiler seglade genom luften, rakt in i USAs högkvarter. USAs drömmar om ännu ett vunnet VM i krig var förlorad. Al-Queer(som den vilseledande organisationen hette) hade vunnit. Gud blås på Amerika, som man säger. För att konkretisera det du just läste; JAJAJANEJENEJENAJAJAJANEJENAJEJAJAJAJEJEJANEJAJmosesJAJANENEJAJAskrevJAJAJNENENEJAJAJinteJAJANENEJAJAbibeln


SlutetRedigera

Det finns inget slut. Inte förrän USA slutar försöka motbevisa den naturliga vägen att skapa antimateria. Om några år kommer nästa VM...i krig.


För relevant information : [1]