Öppna huvudmenyn

Psyklopedin β

TinTin

Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger


TinTin har blivit förväxlad med ordet Blekläpp. Kungen Hitler var ett speciellt fan av just Tintin. Han rakade munnen med mjölk samt TinTins lingonsylt.

Innehåll

FödelseRedigera

Det var helt random att just TinTin föddes. Han var en sofistikerad gansgter på 80 talet med bland annat gästande som Opera Windsey i hans filmer. Hans älskling var Din Mamma som gäspade kvartpastej på Din Mammaz bakgrund. Han kom sedan på att Sakkunnige Richard som luktade gott med Greta Garbos garderob, med fin och smaskig Kebab blev han 14 år och fyllde läpparna med flingor från Rosties. Som tur dog han av att gå på ett påskägg.

FilmerRedigera

Hans filmer luktade gott och knarkade jäst medel på hans älskade. Gästerna beundrade hans blåmärke han hade på höften och var barfota med en T-tröja på sig. Filmen tjänade en massa Kebab och lockade till och med TinTin att se på den. "Tummen upp till dig Oliver" var hans motto och lyckades med det.

KriminalitetRedigera

TinTin har inte kunnat gå på fjortis år och var medlem i Greta Rangers och hade kriminalitet med henne. Duck från Star Check tänkte vara med men avslutade jobbet för att han fick goda pannkakor till frukost. Greta Garbo fastnade sedan i St.Ingers Babylon byxa och gjorde HARAKIRI!!!

DödRedigera

Han tog sin hund och hoppade ner från ett tåg.