Skillnad mellan versioner av "Shirley Clamp: the Movie"

m
Återställt redigeringar av 83.166.5.16 (användardiskussion); återställd till senaste version av 81.231.78.223
m (Återställt redigeringar av 83.166.5.16 (användardiskussion); återställd till senaste version av 81.231.78.223)
I nästa scén ser man hur [[Per Gessle]] och [[Marie Fredriksson]] sitter i [[Halmstad]] och planerar att ta över Sverige med [[Gyllene Tider]] och [[Roxette]] genom att kidnappa flickorna på [[Rånartjänst|Rånartjänsts]] TV2.
 
I nästa scén bygger Shirley Clamp om sin bil, en citronblå [[AutoPutin]] som står i garaget, till en stridsvagn. Det enda de gör är att montera fast en kanon Ingvar Carlsson smugglade hem från sin tid i politiken. Ingvar Carlsson har en fjärrkontroll till kanonen. Shirley Clamp sjunger medan hon bygger stridsvagnen: "Jag hamrar och spikar, jag bygger en tank. Jag skall göra statskupp och råna en bank. Jag målar och målar med tjockt och med tunnt. Jag startar min motor och tanken kör runt". Shirley Clamp tycker att det låter jättebra, och spelar ing sången i hopp om att få den som sin nästa hit på [[Svensktoppen]].
 
Shirley Clamp och Ingvar Carlsson sätter sig inuti stridsvagnen och far iväg ut på Borås gator i den mörka natten, med Shirley Clamp bakom ratten. Ingvar Carlsson hör i sin bärbara radio. "-Detta är Radiosporten med Lasse Granqvist". IS Halmia slog på fredagen ut IF Elfsborg ur med 9-1 i Svenska Cupen i fotboll för herrar. Ingvar Carlsson bli vansinnig. "-Gaspedalen i botten, kör till Halmstad", säger Ingvar Carlsson.
oversight, rollback
2 336

redigeringar