Skillnad mellan versioner av "Astrid Lindgren"

3 byte lades till ,  11 oktober 2012 kl. 09.31
ingen redigeringssammanfattning
[[Fil:Krosa_maja.jpg|miniatyr|höger|Astrid Lingren sitter och drar en joint i vårsolen]]
 
'''Astrid Johannes Paulus Petrus Benedictus Efraimsdotter Långstrump Lindgren''' föddes den 31 [[september]] [[1409]] i [[Sverige]]s försvar mot Norges klippor, [[Göteborg]]. Där växte hon upp med sin mor, sin far Mattis, ett par rövare och en läbbig gammal man. Hon var ett ensamt barn men hade redan som ung intressanta hobbies, som att t.ex. titta på sin fars vänner springa nakna i snön, hon var en mycket missnöjd flicka som ville vara en '''p12a''' men hon fick ändå dra till '''Maxi''' med '''p12'''orna och köpa monster med JimmyErgol, Vesterinena.k.a Gustav.
 
 
=== Vuxna år ===
År 1630 skrev hon sin första bok, "''[[AAAAAAAAA!]]''", som blev en enorm hit bland ungdomsgäng och [[Paulo Roberto]] imitatörer.
Pengarna hon fick in spenderade hon snabbt genom att ge bort dom till [[Skåne]]s befolkning så att dom skulle ha råd att flytta någonstans hyggligt. Dessvärre flyttade de till södra [[Sverige]], och det som förut var känt som [[Skåne]] kallas numera [[Danmark]] i protest mot flytten. år 1987 kom hon också ut med boken "Hitler och StalinsDaniels hemliga kärlek".
 
==Föraktet mot barn==
Anonym användare