Skillnad mellan versioner av "Ica"

1 994 togs bort ,  2 februari 2011 kl. 15.44
'''Ica''', även känt som [[Rymdimperiet]] är ett ondskefullt imperium, för närvarande lokaliserade i [[Sverige]]. Deras värsta konkurrenter är [[Lidl]], men som tur är, så är det bara dumma personer som köper från [[Lidl]].
 
==Stig och Familjen==
Ica grundades 1964 av [[Kejsare Stig]] i Staden [[Ica(stad)|Ica]], han sitter fortfarande vid makten, just nu är det oklart vem som ska bli arvinge, [[Ulf]], [[Cindy]] eller [[Sebastian]]? Ingen vet riktigt. Stig har äntligen hittat sin lilla övermäktiga svärson och han kallas för [[ICA-Jerry|Praktikanten Jerry]]. Det sägs att Jerry har Förpackat 1000 varor på 0,63 sekunder!!!!! Jerry spelar också [[Clark Kent]] i [[Smallville]]. Många säger att Jerry har dödat sin mamma Solbritt Von Heiding med en smörkniv som han gjort på träslöjden.
 
==Falska påståenden==
Vissa påstår att Ica är en livsmedelsaffär, men de är helt enkelt inte på vår, [[Psyklopedin|Rebellernas]] sida eller så har de som vanligt blivit hjärntvättade av [[Wikipedia]].
 
==Bert Karlssons ingripande==
1997 köpte [[Bert Karlsson]] halva Ica, utan Stigs vetskap, men Stig lyckades köpa tillbaka det 2004.
 
 
== Konkursen ==
Tyvärr så gick ICA i konkurs år 2003, efter att [[Bobbarn Pokosta]] hade beställt en kupp där [[Mackan Söderman]] baxade 5 miljoner liter av energidrycken Monster, men tack vare ett rådigt ingripande av ICA-Jerry så kunde Stig trycka på CTRL-Z och sedan låtsas som om denna händelse aldrig inträffat. Sedan höjde ICA åldersgränsen från 3 år och 2 månader till 18 år för människor, och 52 år för sälar, så att en liknande händelse inte skulle kunna inträffa igen.
 
==Byte av namn==
Ica heter inte Ica längre, numera heter det Evil Corporation of [[Kejsare Stig|Stig]], eller kort och gott ICA.
 
[[Kategori:Världsherravälde]]
[[Kategori:Extremt farliga personer]]
[[Kategori:Onda mästare]]
[[Kategori:Stalin]]
[[Kategori:Saker som Fredrik Reinfeldt gillar]]
[[Kategori:Butiker]]
Anonym användare