Skillnad mellan versioner av "Shirley Clamp: the Movie"

59 byte lades till ,  1 oktober 2009 kl. 14.45
I nästa scén ser man hur [[Per Gessle]] och [[Marie Fredriksson]] sitter i [[Halmstad]] och planerar att ta över Sverige med [[Gyllene Tider]] och [[Roxette]] genom att kidnappa flickorna på [[Rånartjänst|Rånartjänsts]] TV2.
 
I nästa scén bygger Shirley Clamp om sin [[bil]], som står i garaget, till en stridsvagn. Det endagör de görenkelt ärgenom att montera fast en kanon Ingvar Carlsson smugglade hem från Sveriges militära styrkor under sin tid i politiken. Ingvar Carlsson har en fjärrkontroll till kanonen. Shirley Clamp sjunger medan hon bygger stridsvagnen:
 
"-Jag hamrar och spikar, jag bygger en tank. Jag skall göra statskupp och råna en bank. Jag målar och målar med tjockt och med tunnt. Jag startar min motor och tanken kör runt".
Shirley Clamp tycker att det låter jättebra, och spelar in sången i hopp om att få den som sin nästa hit på [[Svensktoppen]].
 
Shirley Clamp och Ingvar Carlsson sätter sig inuti stridsvagnen och far iväg ut på Borås gator i den mörka natten, med Shirley Clamp bakom ratten. Ingvar Carlsson hör i sin bärbara radio, på [[Sveriges Radio P4]]. "-Detta är Radiosporten med Lasse Granqvist". [[IS Halmia]] slog på fredagen ut [[IF Elfsborg]] ur med 9-1 i Svenska Cupencupen i fotboll för herrar. Ingvar Carlsson blir vansinnig. "-Gaspedalen i botten, kör till Halmstad", säger Ingvar Carlsson.
 
Stridsvagnen lämnar Borås, och ger sig av ut på landsvägarna med slutdestination Halmstad.
 
Då stridsvagnen närmar sig Borås avlossas ett skott mot Örjans Vall, som sprängs sönder. De nattskifsjobbande [[polis|poliserna]]erna på polisstationen hör, men orkar inte bry sig. Det är ju en spännande [[ishockey]]match från NHL-slutspelet på TV som de vill titta på.
-Säkert bara en 10-åring som smäller en överbliven nyårs- eller påsksmäll, säger polischefen.
 
Men Per Gessle, som promenerar på gatorna tillsammans med Marie Fredriksson, hör och går frammåt. Då de ser Ingvar Carlsson och Shirley Clamp säger Per Gessle: -Den där Shirley Clamp skall få för hon stal "It Must Have Been Hate", som blev "När hatandet föds". Per Gessle och Marie Fredriksson plockar fram sina bazookas och springer fram och avlossar två skott. -Jag vill känna tro för att dessa bazookas verkligen hjälper, säger Marie Fredriksson och skrattar rått innan hon avlossar skotten. Shirley Clamp lyckas i sista stund svänga undan. Skotten träffar istället Halmstads Sporthallsporthall, där [[HK Drott]] spelar sina hemmamatcher i [[handboll]]. Halmstads Sporthallsporthall förstörs.
 
En journalist från [[Rånartjänst]] är dock ute och snokar efter nyheter, och han lyckas få med händelserna på film.
 
Lite senare anropas Sveriges statsminister [[Fredrik Reinfeldt]] av Rånartjänsts VD, som säger till Fredrik Reinfeldt:
-This is the CEO of Robbery Service talking to Swedish Primeprime Ministerminister Fredrik Clean Field. Sweden is suffering from a civil war!
-Inbördeskrig?, säger Fredrik Reinfeldt.
-Yes, Ingvar Carlsson and Shirley Clamp are fighting Roxette.
Striderna fortsätter hela lördagen. Ingvar Carlsson och Shirley Clamp åker runt med stridsvagnen och skjuter och avlossar kanonen, och Per Gessle och Marie Fredriksson skjuter med sina bazookas. Ingvar Carlsson och Shirley Clamp hinner hela tiden köra undan skotten från Per Gessle och Marie Fredriksson, vilka i sin tur hinner undan skotten från Ingvar Carlsson och Shirley Clamp genom att ducka eller kasta sig i buskarna.
 
Det hela slutar med att Ingvar Carlsson och Shirley Clamp börjar skjuta mot polisbilarna, vilket skrämmer iväg poliserna. Per Gessle och Marie Fredriksson får slut på ammunition, och Ingvar Carlsson och Shirley Clamp springer då och fångar in dem. De kräver deras bankomatkort- och koder, annars blir de skjutna. Ingvar Carlsson och Shirley Clamp tar sedan med med Per Gessle och Marie Fredriksson i pansarvagnen till Halmstads hamn, där de låser de in Per Gessle och Marie Fredriksson i en liten fiskebåt och sedan går av och sliter lsos rodret, så den inte går att styra, och lossar förtöjningen innan de går i land. Fiskebåten flyter ut på havet, med Per Gessle och Marie Fredriksson i. Per Gessle och Marie Fredriksson får bo i båten tills den når land, vilket sker då den flyter iväg på havet, där den flyter i flera år innan den strandar i [[Argentina]], där de tas till fånga av en argentinsk terroristgerilla som kräver den svenska staten på pengar för att frige dem. Ingvar Carlsson och Shirley Clamp rånar en bank i Borås, och förbättrar sin ekonomi ytterligare. För pengarna mutar de Borås-poliser att hjälpa dem att göra statskupp. Sverige blir "Republiken Carls Ingvar Clampland", med Ingvar Carlsson som president och Shirley Clamp som premiärminister. Då de styr svenska staten struntar de i pengakraven från den argentinska gerillan, som de istället tvingar Fredrik Reinfeldt att betala. Då de Shirley Clamp och Ingvar Carlsson tagit över Sverige skickar de ut polisen att spåra upp Gyllene Tiders och Roxettes fans, och spränga dem i småbitar. Shirley Clamp vinner ställer upp i alla svenska Melodidestivaler resten av sitt liv, och vinner alla som sångare. Bara hon tillåts skriva alla låtarna till MelodidestivalMelodidestivalen, och delta i juryn.
 
{{Stub}}
Anonym användare