Skillnad mellan versioner av "Djävulen"

2 204 togs bort ,  9 maj 2009 kl. 22.04
Vandaliserar till "kukar är oftast mellan 12 och 22 cm. Posta detta på 10 andra internetsidor och morgondagen kommer att bli din bästa någonsin!"
(Vandaliserar till "kukar är oftast mellan 12 och 22 cm. Posta detta på 10 andra internetsidor och morgondagen kommer att bli din bästa någonsin!")
kukar är oftast mellan 12 och 22 cm. Posta detta på 10 andra internetsidor och morgondagen kommer att bli din bästa någonsin!
'''Djävulen''' är den på livstid utsedde överförståndaren för [[Helvetet]], [[Avgrunden]], [[Underjorden]], [[Gehenna]] och [[Livets Ord]]. Han är en demon, d.v.s. en till de nedre sfärerna avsatt och nedkastad ängel. Denna status anses han ha skaffat sig genom att göra [[uppror]] mot [[Gud]] och hans lismande springpojkar för en ospecificerad tid sedan.
 
==Djävulens identitet==
Det finns åtskilliga teorier om djävulens sanna identitet, man har föreslagit att han var en uppkäftig ängel vid namn Satanael, men man har också angivit att han skulle vara en omskolad Gud i ett avskaffat panteon i Baal-gruppen, vanligen Baal Sebub, flugornas herre.
 
Under senare tiden har två nya inbördes konkurrerande panteoner bildats i form av [[Microsoft]] och [[Wikipedia]]. Båda har som mål att ta över människornas förstånd. Djävulen är riktigt promiskuös.
 
==Utseende==
[[Image:115px-Happysatan.jpg|right|200px]]
Djävulen anses se ut som en stilig attraktiv man i sina bästa år, men med kännemärkena, horn, svans (försedd med en pilspetsliknande spets) och bockfötter. Han har en tendens att rodna starkt vid emotionell upphetsning, så att man liknat hans utseende vid en tomat. Bortsett från anpassningar till dessa anatomiska avvikelser, anses Djävulen alltid vara välvårdad, artig och chevalersk, gärna klädd i senaste mode, ibland för att retas håller han sig till passerat mode som till exempel arkeologisk tomteluva inomhus. Det ryktas att Djävulen är het på damerna, ... så att säga. Naturligtvis saknar Djävulen varje form av socialt patos, eller social medkänsla, han ser snarast alla varelser som potentiella verktyg eller mat. Å andra sidan ryktas det att Djävulen storligen beundrar makt och rikedom till övermått, samt att han uppskattar uppfinningar som kan ge honom mer av denna makt.
 
SATANSATANSTANASTAAM
MAGNETA
RÖV
 
 
 
ELD I BAKEN
SATAN I GATAN
NU ÄRE HORIGA BLÄSET KOKT
 
==Uppfinningar==
Djävulen anses helt på egen hand ha uppfunnit:
[[gräsätare]]
[[Bajskorv]]
Ringmuskel
* [[soppatorsk]].
 
==Se även==
* [[Bill Gates]]
* [[Jäkelen]]
 
[[Kategori:Demoner och djävlar]]
[[Kategori:Diktatorer]]
[[Kategori:Hårt arbetande personer]]
[[Kategori:Typer som kastar dolska blickar]]
[[Kategori:Saker som Fredrik Reinfeldt gillar]]
[[Kategori:Superhjältar]]
Anonym användare