Skillnad mellan versioner av "Children of Bodom"

937 byte lades till ,  23 maj 2007 kl. 14.59
ingen redigeringssammanfattning
'''Children of Bodom''' är ett populärt [[dansband]] ifrån [[Finland]]. Deras musik är väldigt omtvistad. vissa säger att det är melodiskt döds-dansband, andra säger att det liknar mer trash dansband, extrem form av speed dansband/power dansband. De själva säger att man får kalla det vad man vill (även bajsmusik och/eller djävulsk polka) förutom power dansband. Han själv skulle vilja kalla det för "Extreme dansband". Om man skulle säga att Children of Bodom är ett power dansband innebär detta att deras sångare kommer att teleporteras till där du är, slita av dig huvudet och sedan tanka ner 73Tb porr till din [[dator]].
 
Det går även rykten om att Children of Bodom ska ha stulit koncept på våra svenska motsvarigheter "Barnen i Bullerbyn". Barnen i bullerbyn är multimedia figurer, de har sin egen serie "Barnen i bullerbyn" som handlar om ett par ungar som bor mitt ute i skogen och knarkar hela dagarna. Deras döds-dansband har väldigt extrema texter (vågar inte citera dom här, då kommer ni antingen dö av chock eller så... dör ni bara). Deras musik kan även karaktäriseras på tunga riff, deadbeats och en djupt growlande sångare.
 
Children of Bodom (Bodomträsk barnen på svenska) låter väldigt likt Barnen i bullerbyn (Children of the Noise-village). Även delar av musikstilen har dom snott, de jävlarna. Alecksi Lajhå som deras lead-gitarrist/sångare heter brukar vanligtvis spela väldigt snabba riff och solon, och har en däremot ljust growlande röst. Men trummisarna i banden är lika med sina blast-och deadbeats.
 
{{stub}}
Anonym användare