”I Sovjetryssland, lär sig gångertabellen DIG!!

~ Rysk Revers om Skola

”Jag tycker att lektioner i astronomi borde hållas på solens yta, för att man ska lära sig mer”

~ Hög Hipster om Skola

SkolorRedigera

En faktatext om skolan (helvetet). Skolan är egentligen en plats för att få barn att bli ”smarta” så att de kan bli slavar i samhället.

Politikerna i dom olika partierna berättar att dom ska skänka pengar till skolorna för att dom vill få fler röster. Men i själva värket så går pengarna till lärarnas kaffe i arbetsrummet. Se Läraren för mer info om lärare.

Norska skolorRedigera

(Det där med att göra barnen smartare har Norge misslyckats med) dom blir aldrig smartare på grund av att Norges politiker kom på den geniala idén att sända alla barn till Gud som är allvetande. Så rent tekniskt är skolorna i Norge egentligen avrättnings-platser för barn i 6 års-åldern

Sprit i skolanRedigera

I svenska skolor är det populärt med sprit och tunga droger. Det är för att många av barnen vill liva upp sin vardag med lite festligheter. En populär drog som ofta förbättrar barnens humör är gröngöling, vilket är ett kodnamn för granbarrspulver. Många skolor har idag ett lab, där man tillverkar just sprit och knark. I labbet finns ofta badsalt, ingredienser som t-röd och andra trevliga saker. Det är även i labbet som man jäser spriten. Sen så blandar man olika sorters sprit i "hemkunskapen" med hjälp av de tidigare nämnda artiklarna. Flera svenska skolor har både dedikerade knark-stugor och läger dit man åker bara för att puffa cannabis. De barn som inte vill ta regnbågs-piller och sniffa rosa pulver m.m får F i knarklära.

Stöd för handikappadeRedigera

Många skolor idag har en policy som säger att de måste ha stöd för handikappade. De flesta skolor tar hand om denna policy på det vis att de ger de handikappade ännu mer och tyngre droger. Man drogar dem tills de förlorar medvetandet helt enkelt!

"Rajtantajtan" på skoltoalettenRedigera

Visste du att cirka 86% av alla svenskar förlorar oskulden på skoltoan under förskoleklass? Grönköpings rektor stödjer detta med stort intresse. "Samma sak hände mej med när jag var i dé där små jävlarnas ålder" Berättade rektor Hagwald Den Laglöse i en intervju med Sveriges radio. Dessa siffror kan variera mellan olika skolor.

ÄmnenRedigera

I svenska skolor har vi 3427 grundämnen, och 40000001 delämnen som utgår ifrån grundämnerna. Sen så har vi 1234567890987654321 kunskapskreterier och 5732435735 läroböcker som barnen måste läsa igenom på under en tidsrymd på 3 minuter. I skolan gäller en regel: gravitationens lagar. Dessutom måste alla elever räkna ut varenda decimal i "PI" innan de får sin frihet åter. Endast en elev har någonsin räknat upp alla decimaler i PI under universums historia. Denne dog tre veckor senare av ålder då det hade tagit 845 kvadrillioner år att räkna ut.

StraffRedigera

En elev som gjort dåligt ifrån sig kan få det värsta straff som någon människa, Sengångare eller hybrid någonsin fått... Ett F. Det kanske inte verkar så farligt fram tills dess att du får reda på innebörden av detta straff... F Står för falafel! *Dramatisk musik*