”I Sovjetryssland var det ROXETTE!! som stal sången "It Must Have Been Hate" från Shirley Clamp”

~ Rysk Reversal om Shirley Clamp

”När hatandet föds, har det inget namn. Vi hade det här, och du skar av min hand.”

~ Shirley Clamp om Hat

”Doping är kul.”

~ Cinder Glow om Shirly Clamps bidrag 2011 i doping

Shirley Clamp var den ende svenska sångerska som dopade sig i varenda upplaga av Melodifestivalen hon ställde upp i. Hon har även beskyllts för att helt öppet ha försökt dopa fotbollsspelarna i IF Elfsborg. Hon är en hipp hoppare, men har även sjungit lite kåntry och Heavy Metal. Dessutom har hon börjat sno några sånger från den svenska Heavy Metal-duon Roxette. Shirley Clamp är känd för att kasta in saker på publiken då hon står på scén.

KarriärRedigera

2003Redigera

Vid Melodifestivalen 2003 sjöng hon "Hockeylåten" och kastade in en dator på publiken. Datorn var en "ABC 80", även känd som "Farfars dator", UTAN! möjligheterna att ladda ner porr från det Internet som barn och ungdomar i dag tar som en självklarhet, och finns på utställning på Liseberg. Några barn i 6-7-årsåldern började slåss om datorn, för de ville spela spel som "Counter strike" och "Grand Theft Auto" på den. De blev förvånade då de istället fick spela spel som "Asteroids", "Pac-Man", "Space Invaders" och "Orch Invaders".

2004Redigera

Vid Melodifestivalen 2004 sjöng hon "Min hatlek ska vinna aha". Hon avslutade med att kasta bandyklubbor och bandybollar på publiken. Sedan stod hon kvar på scénen i flera timmar och ropade "-Hej på er alla glada och ledsna barn. Det här är Shirley Clamp, och jag vill säga till er: Missa inte att köpa biljetter till världsmästerskapen i Goatse, som i år avgörs i Grekland i juli. Om ni köper mitt nya album ingår en rabattkupong!". Till slut fick hon föras bort av vakter. Då hon slog vakterna tillkalades polis som kom och slog henne med batong. "-Aj, det gör ont" skrek hon. Lena Philipsson anklagade henne genast för låtstöld.

Andra hits av Shirley Clamp var *"För den som hatar" och *"Loosers". *"Loosers" var officiell sång för Sveriges damlandslag i fotboll 2004. Spelarna blev arga och försökte stoppa skivsläppet, men misslyckades och låten blev i stället en stor radiohit.

Shirley Clamp sålde album, som man brukar säga om skivor med längre speltid. Men köparna blev förvånade då det i fodralet inte låg ett musikalbum, utan ett fotoalbum från Shirley Clamp då hon var liten och sparkade på en gunga på förskolan samtidigt som Ewert Ljusberg sjunger Passa Dig.

2005Redigera

Vid Melodifestivalen 2005 framförde hon sången Att hata dig och hoppade upp och ner på scénen och spottade och svor åt publiken. Spottloskorna flög först upp i taket och krossade det. Spottloskorna flög sedan upp i skyn, och föll strax därefter ner som regn över hela Borås. Shirley Clamp kastade sig sedan rakt ut på scénen och ropade av någon anledning: -Heja Danmarks rugbylag. Nu skall ni ta friska tag. Lyssna nu på mina ord, ni är bäst på våran jord!. Anledningen visade sig dock vara att hon köpt dopingdroger av det danska rugbylandslagets förbundskapten, och därför ville tacka honom genom en hyllning. Hon stängdes av för doping från alla framtida Melodifestivaler. Shirley Clamp uppdrädde i The Vioce när hon sjöng en reklamsång för företaget Karlssons Knark AB. De flesta tyckte att låten var "sådär" men sen när sjöng "Att hata dig" då hatade alla Shirley Clamp och kastade tomater, morötter och gurka på henne och sjöng "Bu, bu bu, du suger!" till samma melodi som "min hatlek".

En annan hit av henne det här året var "Mina minnen", som handlar om hur dåligt man minns saker och ting då man druckit sig berusad.

2006Redigera

2006 struntade hon i att ställa upp i Melodifestivalen, och planerade istället att slå till på Svensktoppen. En mörk och regnig natt skickade hon Ingela "Pling" Forsman att slå till mot Roxette och stjäla sången It Must Have Been Hate. Stöldlarmet gick, och rikslarm utlöstes omedelbart. Över en natt bytte sången namn till När hatandet föds, och sjöngs nu av Shirley Clamp. Alla små barn trodde sången var helt ny, och sjöng den på förskolorna och fritidshemmen då de lekte krig med spadar som pistoler i sandlådorna. Per Gessle och Marie "Teddybjörnen" Fredriksson betalade ut skottpengar på Shirley Clamp, och mutade Rånartjänst att uppmana den svenska regeringen att skicka ut mydnigheterna efter henne. Den 22 augusti 2006 greps Shirley Clamp av svensk polis i ett regnigt Borås, och dömdes dagen därpå av Borås tingsrätt till att sitta fem år inlåst i en källare utan Internet och andra moderniteter, och tvingades leva på "Det glada" 1980-talet (med Betamax-videobandspelare, telefon med fingerskiva, grammofon, kassettband och VHS). Den 12 september 2006 lyckades hon rymma. Så titta ut genom ditt fönster. Kanske står hon där i nästa sekund och sjunger "När hatandet föds" för just DIG? Vem vet? Eller så dopar hon sig som en viss person som blev avstängd för att denne blev steril?

Detta år har hon även sjungit "Tro". Det är också rena rama låtstölden! Marie "Teddybjörnen" Fredriksson sjöng den redan 1996, men 2006 trodde alla småbarn att den var ny bara för att de inte var födda 1996 eller för små för att komma ihåg då den låg på Svensktoppen. Shirley Clamp sjunger att hon vill känna tro för dopingen.

2007Redigera

Shirley Clamp var tillbaka igen! Dock inte i Melodifestivalen.

2008Redigera

Shirley blev glad efter att Cinder Glow stängdes av på livstid efter dopingtestet. Shirley deltog då med en personlig låt om detta: ”Bara jag som gillar dopingtest?”var där på hon dopade sig. Sen gick hon och onanerade framför Cinder Glow.

2009Redigera

Shirley Clamp blev visserligen förbjuden att delta i Melodifestivalen igen, men eftersom tävlingsledningen i Melodifestivalen inte har något minne då de alltid har samma artister med så hade de glömt bort det hela. Därför sjöng hon nu i tävlingen igen med en låt vid namn Med hjärnan fylld av snus. Det gick dock mycket illa för låten som även sas vara för mesig. Den kom sist i sin deltävling och Shirley var bara någon dag senare att söka jobb och började jobba i vanlig affär där hon tvingar kunderna att inte bara köpa varorna, utan även att lyssna på hennes låtar.

2014Redigera

Denna gång stal Shirley låten”Jag äter heroin till frukost” och förändrade den till”jag knullar varje eftermiddag”. Shirley fick betala 15 riksdaler i engångsböter till låtskrivaren. Vem det nu kan vara???? Det undrar vi alla! inte vi vet att det var Cinder Glow

2020Redigera

2020 fick Shirley en ny utmaning: en till artist dopade sig mer än Shirley.Och inte vem som helst, utan det var Lotta Engberg! Dom två tävlade till final och bråkade om Eurovision. Tillslut fick Shirleys gamla fiende(som stängdes av på LIVSTID pga för mycket anabola sterioder som gjorde denne steril) Cinder Glow döma. Hon valde Engberg och Shirley Clamp hotade med stridsvagnar.

ÖvrogtRedigera

  • Shirley Clamp gör rösten till elefanten som är med i reklamen för Kinder-knark.
  • Shirley Clamp gör även rösten till Dammsugaren Fuck-Fuck.

Se ävenRedigera