Öppna huvudmenyn

Psyklopedin β

Sagan om salsapajens återkomst

Det här är sagan om salsapajens återkomst, del 56 av den intergalaxtiska berömda hexologin Bostongurka. den hade premiär i soviet när du föddes. Den är mest känd för alla inte så speciella effekter.

Dess inte så speciella effekterRedigera


Året var 1886 då du föddes.


NejRedigera


En kommunist blir till när han lärt sig titeln på den heliga skriften Das Kapital. Det finns inget krav att ha läst längre än till sidan 3 i förordet till boken. Inte ens de främsta kommunisterna brukar passera sidan 300. Fidel Castros kunskaper om Das Kapital slutar på sidan 309, vilket torde vara rekordet bland de kommunistiska ledarna. Stalin somnade redan på sidan 28, och kompenserade detta genom att skriva sin egen Readers Diggest version på fyra sidor som sammanfattar just dessa 28 sidor. Genom att läsa sidan 64 kan en kommunist bli sexuellt uppeggad och om denne råkar träffa en annan kommunist, som också har läst sidan, kan ljuv musik uppstå när dessa tu brister ut i Internationalen. Är det inte två hannar eller honor kan det vara bra att veta att befruktningstiden är 3 år och den vanligaste parningsperioden är 17:35. Honans befruktningsperiod kallas "Röd vecka".

En kommunist behöver i genomsnitt 25 dl vodka per dag för att överleva.

Kommunister som inte längre vill vara kommunister skickas till Gull-Ag. Där blir de agade och gullade med om vartannat tills de varken vet ut eller in längre. Efter 7,3 års förvisning kan de återvända till det kommunistiska samhället, men får bara ta jobb som telefonförsäljare eller managementkonsulter.