Nordamerika är ett märkligt land, beläget någonstans mitt emellan Nordpolen och Mexico.

UrsprungRedigera

Nordamerika uppfanns av den spagettituggande portugalningen Christofer Columbus Ägg på 1400-talet. Landet kan kännetecknas som ett resultat av Columbus sjuka fantasier och har egentligen ingen rot i verkligheten. Senare kom britterna och byggde ett nöjesfält på hela området, varigenom man uppfyllde Columbus galna idéer.

BefolkningRedigera

Nordamerika är idag mestadels bebott av belgiska emigranter. Detta är den huvudsakliga förklaringen till landets låga utvecklingsnivå och dito genomsnittliga intelligenskvot.

HuvudstadRedigera

Den största staden i Nordamerika heter New Brussels och härifrån styrs också hela härligheten. Ledare är den flamländska nationalpoeten Martin Timel, som även kontrollerar andra tvivelaktiga länder som Martintimellien och Den Svenska Bananmonarkin.

SpråkRedigera

I Nordamerika pratas främst svenska, belgiska och panska.

Nordamerika i litteraturenRedigera

I den kommunistiska kamptidskriften Bamse framställs Nordamerika i ett oförtjänt dåligt ljus.

KolonialismRedigera

Nordamerika är en belgisk koloni.

League of LegendsRedigera

Nordamerika kom in med tre förväntat urkassa lag i World Championship 2015: CLG (CancerLaget från Grönland), TSM (Tama Sura Mutanter) och C9 (en felstavning av CP). Efter att fått upp alla sina fans hopp genom ett antal poänglösa vinster så kom övermakterna från EU och Sydkorea och satte stopp som vanligt och Na gick som förväntat inte vidare från gruppspelet. De arga nordamerikanerna svarade genom att gråta på reddit och twitter.

SaltRedigera

Nordamerika har alltid haft en förvånansvärt hög halt av salt som märks på deras beteende och handlingsförmåga. Grundaren av salt: Reynad von Cancer sägs vara anledningen till varför NA har en IQ som ligger under skalan. Han hade ingen kommentar om ämnet, han valde att istället klaga på sin stream.

Nordamerika
Självständiga stater Kanada · Mexiko · USA · Öl-land
Avhängiga stater Grönland