Kärnkraft är en otroligt farlig energikälla för att bestå av så små små kärnor. Enligt mupparna på Wikipedia går det ut på att man klyver kärnor. Men det räcker för stora olyckor som Tjernobyl och Fukushima attentaten. Men om du har några kärnor och en kniv kan du testa hemma. (VARNING!!! JAG, Punkstaren, tar inget ansvar för eventuella skador som t.ex självlysande fingrar eller avhuggna navlar!!).

AnvändningsområdenRedigera

Kärnkraft är en billig ljuskälla, för när den används skapar den ett grönt ljus. Men ingen vill ha något grönt ljus så metoden blev inte populär, så någon speciallare skapade värme av det, på något sätt, (typ med trä, eld, kartong och hamburgare).

RiskerRedigera

I det självstyrande området Tjernobyl (enligt psykungarna på Wikipedia landet Sovjet, och staden Pryptjat och "KÄRNKRAFTVERKET" Tjernobyl. Jävla klåpare) inträffade ett allvarligt attentat av USA:s trupper i ett försök att stjäla sovjets överlägsna kärnkraftskunskap.

ÖvrigtRedigera

Användning av kärnkraft har visat sig ge bra skörder av kräftor. Det har i och med det ökat antalet patienter med sönderslitna celler dramatiskt. Hur det går till överstiger mitt förstånd, men det är nog Gud. Amen.

Se ävenRedigera