Öppna huvudmenyn

Psyklopedin β


”I stort sett menlös”

~ Douglas Adams om Jorden

Jorden, eller Tellus som det kallas av de som försöker visa hur otroligt intelligenta de är, men misslyckas stort, eftersom det egentligen heter Teegeeack, är den planet (av vissa kallad "Universums baksida") som du förhoppningsvis befinner dig på när du läser detta. Jorden är en av de få planeter som bebos av "tänkande" varelser. Det vill säga, varelser som kan producera otroliga mängder av dvärg- och kaviarporr. Jorden ligger i galaxen Vintergatan.

Även Mars är en planet som är lycklig innehavare av liv, dock har de blott börjat producera fetishporr.

Jorden är platt det är 1000% bevisat enlight flat earth "forskarna"

Innehåll

Jorden blir tillRedigera

Det finns två versioner av jordens skapelse. Den gamla och den nya läran.

Den nya läran delades till allmänheten för bara några få år sedan, i form av en informationsfilm vid namn Liftarens guide till galaxen, producerad och bredd med smör av Charles Darwin, tillsammans med stjärnfotografen Douglas Adams. Den gamla läran delades till allmänheten tidigt, då mest genom sånger och ramsor, samt en informationell broschyr som bisarrt blivit en helig text i flera världsreligioner.

Den gamla läranRedigera

Det kan inte fastslås exakt när den gamla läran blev till, men troligtvis under de första levnadsåren av mänskligheten så började historier om planetens uppkomst komma till tals. Det mesta rensades då bort som trams då Gud lyckades lura alla att han hade skapat planeten och människorna på bara sju dagar. Det är helt befänkt när man ser på saken nu, men man måste komma ihåg attmänniskan vid denhär tiden just hade börjat utvecklas till apor. Gud hade tidigt tjänat grova stålar på telefonkataloger och broschyrer.

Katolska Kyrkan är den organisation med flest anhängare som till 100% trott på Gudsord. De är även kända för att med olagliga medel omvänt och hotat folk som misstror deras tro. Man har funnit att de har starka kontakter med maffian, IKEA och Teletubbies.

Den nya läranRedigera

Den nya läran är från 2005 och går ut på att en idiot till skapare bara försökt få fram något att spela med på den stora matchen. För mer information, se den där snubben som bor i kontainer'n där ute.

FaktaRedigera

  • Jorden är platt, formad som en tallrik. Detta har bevisats tack vare satellitfoton, som dock ofta misstolkats.
  • År 1000 skapades en mycket bra illusion som gjorde jorden praktiskt rund så att tidszoner kunde införas till förmån åt John Blund
  • Snart kommer jordens radio- och televisionvågor nå främmande planeter, och andra intelligenta varelser i galaxen kommer förstå hur otroligt dumma vi är.
  • Jorden har åtta miljarder invånare och en livs levande Dinosaurie vid namn Peder.
  • Det vatten många länge trodde täckte 66-75% av Jordens yta, är faktist ren utspädd yoghurt
  • Jorden har 10 länder och 400 kontinenter.
  • Huvudfödan på Jorden är Surströmming.
  • Den största delen av Jordens befolkning består utav feta amerikaner och underhuggare till Göran Persson.

Kriget mot Pluto, Y och XRedigera

År 2000 sjöng den svenska metalsångerskan Lotta Engberg Vi går en liten stund på Jorden, i sin thrash metal-sång som då var en hitSvensktoppen. Minst sex år till blev det som det är i sången. Den 24 augusti 2006 beslöt ondsinta små gröna varelser från Pluto (planet) och Planeten X att spränga sönder Jorden för att bygga en intergalaktisk motorväg men de misslyckades. Mars, Venus och Merkurius står på Jordens sida och tycker att Jorden ska räknas som en planet. Även övriga planeter, asteroider och naturliga satelliter i Solsystemet skall sprängas.Rymdbrandkåren från Planeten Y tänker släcka Solen, som samarbetar med Pluto(planet) och Planeten X , men det vill inte Planeten Z. Alla människor och djur på Jorden som inte vill dö får ta en rymdraket och fly till någon annan bebolig planet. Samma dag påbörjades förintelsen av solsystemet med att spränga sönder Pluto, och kvar av Pluto finns nu asteroider. Jorden är fortfarande en planet i dagligt tal så länge inte ondsinta små gröna varelser från Pluto(planet) och Planeten X tänker spränga Jorden. Den 18 september 2006 meddelade dessa varelser att de på grund av dålig ekonomi inte kan bygga en intergalaktisk motorväg, och därför får resten av Solsystemet vara kvar. Jorden håller nu på att kriga mot Planeten X och Y. Men då lasig dödsstjärnan i och pulvriserade Saddam med en stor tonfiskburk.

Jorden i krigRedigera

En dag i planeten Jorden kom det några Mars (planet) som kom till Jorden ville in vardera Jorden 1842 de landade i någonstans Sovjetunionen sen så Amerikanska soldater dit och soldater från Kina och krigade mot Mars människorna som kriget va Jorden sen 1849 slutade kriget och De från Mars lämnade Jorden. 1859 Okuperade Jorden Venus som ville okupera deras länder de ville 5 länder från de. Men Venus vägrade ge Jorden dom länderna det blev krig och Venus Armér va så starka men Jorden orkade riktigt okupera hela Venus så Jordmänniskorna åter vände tillbaka till jorden 1862 kriget på i 3 år. Jorden sprängde pluto. Jorden krigar just nu mot Planeten X och Y.

Jordens VärldsdelarRedigera

Fler bebodda planeterRedigera