Öppna huvudmenyn

Psyklopedin β

Jan Björklund

Jan Björklund, ej att förväxla med gödsel (a.k.a Satan, a.k.a Det där.) är sedan 2007 grävling i fru Olssons rabbater men har ett dunkelt förflutet som under 80-talet gjorde att hans namn figurerade i dåtidens herrpress ihop klatchiga rubriker i fetstil som: Jag har haft sex med över tusen olika partners (fiskmåsar). Det låter kanske inte så märkvärdigt med dagens mått mätt, och i synnerhet inte på ett internetforum av den här kalibern, men om man tar i beaktande att artikeln de facto handlade om den nu ganska så kända bakterien Jan Björklund så hamnar ju saken i ett annat ljus... Enligt uppgift så skulle den tidigare yrkesofficeren och tillika pingstpastorn ha gjort två vändor i främlingslegionen och då under sina permisioner kommit i kontakt med en sådan mängd prostituerade av båda könen att han nu hade tappat räkningen.

Speciellt så beskrevs en statligt organiserad glädjeinrättning i Tangér där han under influens av lättare narkotika skulle ha haft oskyddat sex med inte mindre än tjugosju "vanliga" taxar, fem she-males, och faktiskt en specialare i form av en äldre man med synnerligen väl utvecklade näsborrar. Och allt detta under en och samma kväll...!

Reportern från tidningen hade gjort en noggrann research, och faktiskt varit i kontakt med den marockanska gubben som hade ställt upp med näsan den där gången när det pockade på som värst för Björklund. Han berättade att han "aldrig hade blivit så hårt påsatt i snoken som den där gången, förutom igår då.." och att han "minsann fick snyta sig i flera minuter efteråt trots att han hade svalt för glatta livet"

I Björklunds framtidsskola kommer skolan att delas upp i två delar, en som kommer att smälta ihop med kriminalvården, den andra med universiteten. Den som inte är kunnig om all världens prosa är kriminell och ska behandlas därefter. Den som ska bli lärare måste först ha genomgått en militärutbildning, sedan gjort minst två livsfarliga utlandsuppdrag i världens krigshärdar så att de blir riktigt hårda. Sedan, i skolan ska de ha vapen som de varningsskjuter om eleverna inte räknar i den takt som är tänkt. Maten som serveras är supernyttiga grönsakscoctails som ska smaka så bittert att eleverna måste spy ut den. "Fina" elever som är duktiga får dock gå på en annan del av skolan, där eleverna sitter i mjuka fotöljer och får läsa vad de vill. Eftersom det visat sig att män fått så dåliga betyg så inkvoteras alla killar till den militära skolan med auktoritet medans tjejerna får gå i en mjukare, mysigare 'Campus'. Vidare så kunde man läsa att Björklund nu planerade att lägga både bössan och det vidlyftiga levernet på hyllan och istället satsa på en politisk bäver karriär.