”Kanske, men i så fall hårt...”

~ En skotte om urineringsmetoder

” Dom luktar gott!”

~ Jag om Grönsaker


IF Elfsborg, eller Ingen Framgång Elfsborg som det missvisande namnet är, är en fotbollsklubb som ägnar sig åt just fotboll. Klubben har dock även haft lag inom simning, skidorientering och allmänt Boråseri. Dessa satsningar var såklart mindre lyckade, eftersom fotbollsspelare lämpar sig bäst till fotboll.

Tre saker du visste om Elfsborg om du läst på mer än du bordeRedigera

1. Elfsborg har förlorat allsvenskan 59 av de 64 säsonger de spelat. Detta är något som media valt att undanhålla under en längre tid.

2. Elfsborg kan nu glassa med att som enda allsvenska klubb som börjar på E ha spelat som hemmalag på motståndarnas bortaplan i Borås.

3. Varje gång som Elfsborg har... äh, det var inget förresten...

KortisonRedigera

Trots dess snarlika namn ska man notera att preparatet kortison inte har något med klubben IF Elfsborg att göra. Dessa är helt olika och bör inte förväxlas trots att det enligt vissa myter och sägner en gång var en spelare i Elfsborg, vars bror hade en kompis som åt kortison. Det råder dock delade meningar om sanningen i detta och klubbstyrelsen har officiellt gått ut med att de inte var kompisar utan bara hade träffat varandra för en kortare date.

För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om IF Elfsborg.