ej att förblanda med Heroin.NET ett programspråk från MicroSoft

Heroin är en klassisk drog som påverkar kroppen igenom att bryta ner den inre tomten i centrala hjärnhalvan. Detta kan orsaka ofrivilliga stavfel och ett mycket lurigt skratt. Heroinmissbruk anses vara ett av de värsta drogmissbruken, men heroinister förstår inte detta själva på grund av deras luriga skratt. Ingen vet vem som uppfann heroinet eller varför, dock brukar min granne, Svenn Tomtebloss säga att det var han som uppfann det, mitt under en LSD-trip. Detta är ännu bara en teori i och med att han aldrig lyckats återskapa heroin.

HistoriaRedigera

Heroin dök upp först i början på 20-talet i bakgatorna av Peking och användes i första hand för att smörja kullager i båtmotorer, då det ansågs vara tur inför en lång fisketur. Dock upptäckte några finska fiskare av misstag att det gick att bli berusad av denna "lyckosmörjolja". Detta skedde när den finske fiskaren vid namn Pekka skulle skoja lite med sina fiskarkompisar genom att injicera heroinet rakt i ögat. Efter att att Pekka landat efter ruset och berättade om de saker han upplevt så var det många som hakade på idén.

Med åren så spred sig heroinet till andra samhällsklasser, och nya ställen att injicera upptäcktes nästan varje dag. Redan på tidigt 1930-tal så hade heroinet hunnit komma till väl ansedda samhällskassler så som sotare, spegelprovare och bakverksanalytiker.

Heroin blev först olagligt efter att serietidningen "Python" släpptes 1992. Serietidningen användes som exempel på vad heroin kan göra med unga människor. Tonårspojkar började läsa serier istället för att gå ut och skotta snö på kvällarna, vilket i sin tur skapade oro hos många kvinnor som riskerade att bli insnöade på heltid.


Kända BrukareRedigera

Mona Sahlin som började sin "karriär" tidigt vid 9 års ålder. Enligt Sahlin själv började drogkarriären med en joint, gick sen över i hasch och sen var hon inne i hela systemet.

Carl XVI Gustaf

Min vän "Kalle". Kalle är väldigt erfaren inom denna branschen, hållt på sen han va 9. Brukar ibland bli plundrad av sina heroinkompisar.