”I Sovjetryssland kör bilen in DIG!! i garaget!”

~ Rysk Reversal om garage

Garage kan man bo i, och sova i bilen. Så varför lägga pengarna på att köpa ett helt hus eller en hel lägenhet när det egentligen räcker med ett betydligt billigare garage? Många tycker det är fint när folk som bor i ett stökigt garage, bland bilen, cykeln, datorn, TV:n, TV-spelet, videon, stereon och allt vad det nu heter som ligger där huller om buller. Och vill man bilda ett garageband får man mer tid över till det.

Garagets förskolaRedigera

I Grönköping öppnades 1997 Garagets förskola, där verksamheten är belägen till ett bussgarage där en buss står parkerad. I bussen bedrivs den mesta verksamheten. Uteleken sker på parkeringsplatsen utanför.


Gargets UrsprungRedigera

Garaget uppfanns 1887 av Jesus "Elvis Presley" Kristus. Jesus kom hem ifrån sitt veckliga KKK möte, han kände för att ringa sin manliga sexuella kompis men eftersom frun och barnen skulle höra dem i huset så byggde han Garaget som idag är en stark tradition bland manliga män med familj som vill ha det lite kul med sina "vänner".Ordet Garage kommer ifrån det franska ordet GAYÉBÓ som betyder Stället där man har sexuellt samlag med manlig vän medans barnen sover i huset.