Göran Hägglund, född den 27:e januari 1959 i Degerfors, Värmland, är en svensk politiker (kristdemokrat), socialminister sedan 2006 samt representant för KD:s enda mandat i den svenska riksdagen. Guds tio budord hänger runt halsen om Göran sedan födsel.

UppväxtRedigera

Bo Göran Hägglund föddes en kall och dyster januarinatt år 1959 bakom en dammig orgel i svenska kyrkan i vänsterstyrda Degerfors. Som Barn blev Göran mobbad i skolan därför att han hade en femma i religionskunskap samt för att han var den första, enda och sista som någonsin röstat på KD i ett fritt skolval. Redan som tioåring gick Hägglund med i KDU, som enda aktiva medlem (Alf Svensson exkluderad). Redan tidigt började Göran hysa stor kritik mot homosexualitet och samkönade äktenskap och därför brukade han hänga med på KDU:s något udda helgsysselsättning.

Knackning i Bankery'Redigera

Varje helg, sedan 1969 har KDU, och deras ytterst begränsade antal medlemmar åkt till Bankeryd, strax utanför Jönköping, där de "knackat bög med grabbarna". Göran Hägglund och KD tror på principen att får man för mycket av någonting, så tycker man inte längre om det. Därför så förgriper sig KD på bögarna med en 30 centimeters rå gurka tills de blir heterosexuella.

KarriärRedigera

År 1979 blev G. Hägglund ordförande i KDU där han bland annat brukade predikera genom att läsa cirkus 342 sidor ur Johannesevangeliet varje möte. Göran Hägglund blev invald i riksdagen för kristdemokraterna år 1991 och kom till att bli Hbt-minister i regering Bildt. Detta jobb fick han dock sparken ifrån, eftersom han, istället för att hjälpa de förföljda stackars bögarna knackade dem med "boysen i Bankery'". Göran är inte bara medlem i kristdemokraterna utan även Ku Klux Klan och andra diverse kristna sekter.

Valet -10Redigera

Under mandatperioden 06-10 lyckades Göran Hägglund och KD införa det s.k vårdnadsbidraget, vilket går ut på att ensamstående, blåslagna, nedsupna, långtidsarbetslösa mammor får 450 kr i månaden att försörja sig på. Detta bidrag är mest symboliskt så att mammorna i fråga inte skall behöva få titeln "arbetslös" eller "diversearbetare". Som tack för detta fina vårdnadsbidrag så fick kristdemokraterna år 2010 år 4,1% riksdagsvalet, med 97,4 % av rösterna som tröströster.

Göran om framtidenRedigera

Den dagen KD åker ur riksdagen kommer Göran Hägglund att bojkotta politiken för att lägga allt fokus på kyrkan. Han kommer gå i kyrkan varje söndag kl 06.53, där han kommer bli berusad av nattvarden, samt vara fortsatt aktiv i "Helgknack i Bankery'".


Vi locka' int' en enda väljare! - Hägglund om valet 2010.

Sjukvårdsparti't - Arne Weise (liberaldemokraterna) om KD.

Han skrämmer mig. - Fredrick Federley (c) om Hägglund.