"Visa pattarna! Visa pattarna!"

~ August Strindberg om Frukost

"I Sovjetryssland äter frukosten DIG!!!"

~ Rysk Reversal om Frukost

"Frukost är för sossar"

~ Adam the Br00talizer om Frukost

Frukost är en liten nation i ditt kök.

Drottning/Konung Kost i sitt rike.

HistoriaRedigera

Frukost grundades igår när flyktingar från de krigshärjade Lunch och Middag upptäckte en dal utav porslin. De började genast bygga primitiva skjul, och efter någon timme hade deras industriella revolution inträffat. Det var då de förstod att något fattades, nämligen vatten. De levde i ett rike utan vätska. Därför ledde deras ledare, Fru Kost, ett uppdrag för att skapa en sjö i riket. Det misslyckades fatalt, och hela dalen fylldes av någon sorts vit substans. Turligt nog var deras städer väldigt lätta, och kunde flyta på vätskan.

PolitikRedigera

Landet är en monarki, med Fru Kost som drottning/konung. Riket är i en period av våld, dock, så härskarnas livslängder har kortats ner rejält. Fru Kost beräknas vara mördad om två sekunder. Nämen. Där dog hon.

GeografiRedigera

Riket befinner sig i en dal utav porslin, som kan likna en s.k. skål. Varannan dag fylls dalen från ovan med mjölk, och blir en sjö, men lika plötsligt som den fylldes, försvinner all vätska. Mängden självmordskulter har officiellt blivit en epidemi i landet.

DanmarkRedigera

I Danmark är frukost lunch

Se ävenRedigera