Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger

Filip Krigholm, ej att förväxla med ph-Fredholm, är en svensk pastafarian. Hans formella titel är, hans högt kränkta höghet. Han är känd för att bevara den sanna ideologin och motarbetar alla kulturmarxister. Han föddes 784738732834278743789423789347437894743742738943789898094580945845774598709458094580 f.Kr. detta till trots att han tror att världen endast är 4000 år gammal. Krigholm var väldigt mobbad i skolan. Krigholm är även en dålig ekonomi. Han har inte de ekonomiska förutsättningarna för att köpa idrottskläder eller att använda el. Han lever därför i praktiken som en somalier.

Krigholms parti, egoistiskt och maskulint initiativ med dess höger och piratinspirerande åsikter styr nu Somalia. Hans högt kränkta höghet är statschef i Somalia där hans klimatpolitik gör stor succé. Hans matpolitik, att pasta inte får ätas överkokt har lett till att Somalias nationalrätt är tom tallrik och till svält bland befolkningen.

Krigholm är även känd för sitt chipstuggande i mikrofonen vilket har lett till att sovjetiska myndigheter nu installerat en chipscencur för att minska kapitalistiska Alvedons försäljning. Under Jesu tid var Krigholm Alvedons främsta reklamperson och var även den person som sålde Alvedon till jesus innan korsfästelsen. Filip Krigholm är även vän med den förvirrade afrikanen. Hans favoritmat är kyckling, potatis och så lite ris. Receptet har han fått från afrikanen som utvecklade Somalias nationalrätt, tom tallrik.

Filips stora mål i livet är att utrota alla vänsterideologier. Dessvärre har Krigholm en psykisk störning som han fick efter ett traumatiskt besök på Dinsey i paris. Hans ständiga behov att chipsätande har även lett till sjukdomen Krigholms syndrom. Vanliga symptom på Krigholms syndrom är högljutt chipstuggande, okammat hår och hysteriska skrattanfall.

Krigholm är även känd för sina militära strategier. Han fick nobels krigspris efter att ha uppfunnit en vätebomb med doft av antingen kyckling, potatis och lite ris eller av chips. Krigholm är ökänd för sina insatser i grupparbete. Han brukar vinna diskussioner med sin starka röst eller genom uttråkning.

Filip Krigholm vann Lets Dance 3018 för sina insatser. Priset är dock kontroversiellt på grund av den dåliga klippningen. Nordkoreas regim havererade efter att Krigholm skulle redigera en propagandavideo. Filip har även en palestinsk väckarklocka som demonstrerats i family guy.

Filip lever för tillfället i Somalia, mer exakt dess huvudstad Pirate Bay. Där arbetar han med att motverka klimathotet genom att leva som pirat. Han tror starkt på att klimathotet beror på att antalet pirater i världen har minskat. Det finns dock rapporter om att Filip har lämnat sitt liv som pirat eftersom att han ser det som en grov orättvisa att det inte finns någon rörelse för männens rätt i samhället. Disney som är så ledsna för att vållat Krigholm ont har nu byggt om sin piratattraktion genom att ha Krigholm som huvudperson. Attraktionen gör nu succé.

Krigholm tror starkt på att följa pastafarianismens lära även om rapporter finns om att har överkokt pasta. Han har också sets konspirera med det flygande rismonstret i en plan för att störta det flygande Flygande spagethimonstret. Krigholm jobbar nu med att översätta gamla och nya pastamentet till svenska.