Öppna huvudmenyn

Psyklopedin β

Första Feministkriget

Innehåll

HistoriaRedigera

Första Feministkriget bröt ut 2025 när Tjejmaffian, under ledning av Gudrun Schyman II, förklarade krig mot männen. 70000 arga feminister från Gotland landsteg i Kalmar varvid de intog Östergötland, Sovjet samt Blekinge och påbörjade sin 3 år långa marsch mot Stockholm som ständigt blev avbruten av reor och strategiskt placerade skoaffärer. 25602 Feminister dog av överbelastning av skor och brist på pengar till livsmedel under marschen. De led en stor förlust under slaget om Stockholm, då deras armé blev krossad av den 7:e Sthlm-1337ghey divisionen som hade det ultimata vapnet Gheysecks till sin disposition. 29 februari 2038 slöt man fred i Burlöv där tjejmaffian gav upp sin rätt att säga upp sex i 42 veckor och Gudrun Schyman II dömdes till utvisning till Skåne.

OckupationenRedigera

Under ockupationen infördes ett undantagstillstånd av Tjejmaffian där män vägrades följande ;

  • Tillgång till nätet
  • Sex i 42 veckor
  • Konsumtion av alkohol
  • Tillgång till TV och Sport nyheter.
  • Att vistas på Krogen.

De som vägrade att följa dessa regler blev placerade i koncentrationsläger och kastrerade. I de ockuperade zonerna rådde brist på skor, kläder och onödiga dekorationer.

Politisk Bakgrund till KrigetRedigera

Kriget tros ha startat på grund av männens ständiga försök att bekämpa Tjejmaffian med hjälp av ignorans. Trots det så växte sig tjejmaffian så pass stor att de under Gudrun Schymans ledning intog Gotland, förslavadealla män och utropade sig som en självständig republik under namnet den Feministiska Republiken Gotland (FRG). Gudrun Schyman dog kort efter detta i en olycka som involverade ;

  • Hembränt Sprit från McDonald's
  • Ett paket nudlar
  • En get

Givetvis beskylldes Sverige för detta och angreps ett år senare av Feministiska Republiken Gotland under ledning av Gudrun Schymans dotter, Gudrun Schyman II.

FramtidenRedigera

Efter freden i Burlöv så återanslöts Feministiska Republiken Gotland till Sverige och Gudrun Schyman II utvisades till Skåne där hon började återuppbygga sitt imperium.

LänkarRedigera