Boten Anna är en känd pirat, Bot och stjärtpolis från Tüskland. Hon är också mycket känd eftersom hon är en mycket duktig bot, hon har till och med döpt om sig till Boten Anna, tidigare hette hon bara Anna boten.

Boten Anna bor i orten Flensburg och på mapen de_dust2, men om man har tur kan man hitta henne i aim_crazyjump också. Boten Anna går att känna igen genom sina otroligt hackiga SPAM. Man kan också känna igen henne genom sina utvikande klädsel när hon spelar CS.

KarriärRedigera

Boten Anna blev känd genom att banna flera kända deltagare i spelet Minidiktatorerna när hon själv förlorade. Banningen väckte många heta känslor och snart hade Basshunter gjort en förolämpande låt om henne. Men Basshunters planer om att förstöra för Boten Anna och få världshärravälde lyckades inte, istället började arten Fjortisar para sig till låten och till och med några normala började digga låten.

En annan känd sekvens med Boten Anna är hennes tyska damp, som för närvarande finns på youtube. Hennes tyska vrede och förmåga att banna folk var snart världskänt. Hon fick vara med överallt, på affisher, sexbilder med Basshunter, skivomslag och till och med Jean claude van damme fick "till det" med Boten Anna.

Minidiktatorerna som Boten Anna bannade:

FaktaRedigera

Boten Anna är från grunden en blandning mellan en dator och en människa. Man tro att Boten Anna var en grov konsekvens av internetpornografi. Forskare tror att det var ett micro-chips som blev nerstänkt och Boten Anna föddes i och med en glitch. Många kallar Boten Anna "ett glapp i en sladd", men de få personer som har djort det har tyvär fått uppleva ett riktigt orginelt lagg, då Boten har "laggat ut".

Botens Annas pappa var en tysk vetenskapsman, som också var känd som galen tysk vetenskapsman. Han hette Josef Friterad och jobbade som friterare i en liten by i Polen. Han hade kärlek för vindar och som barn blev ofta Boten Anna instängd på vinden. Där fick hon leva på vegeterianmat och öl.

Botens Annas mamma var ett Estrella micro-chips och hon var mycket sträng. Botens mamma ogillade att Boten hade tagit formen av en tysk istället för en Norsk. Boten Anna blev under sin barndom ofta smiskad och "jailbreakad".

Boten Anna har sedan liten varit hacker på CS. När Boten var 1,337 år vann hon OS för dopade i CS.