Öppna huvudmenyn

Psyklopedin β

Blog

(Omdirigerad från Blogg)
Illastavat.jpg
Denna text är uselt stavad och således klotter. Betänk risken av att ställets stamgäster får ARTIFICIELL RABIES, eller omskriv!


En blog (kan även stavas blogg, bloggg och glögg), upptäckt 1329 av Gammelsmurfen, är en oerhört smittsam bakterieinfektion som sprids via internet. Det huvudsakliga symptomet är tron att någon över huvud taget bryr sig om dig, vilket i 99 fall av 50 leder till ett sjukligt behov av att dela med sig av meningslös information på internet, vilket är hur viruset sprider sig. Ett annat symptom är plötslig förlust av förmågan att formulera korrekta meningar, samt att stava till dessa.

Tvånget att dela med sig av informationen (att "blogga") kan vara extremt psykiskt påfrestande för den sjuke.

Tro mig, jag talar av egen erfarenhet.

Det hela började för omkring åtta år sedan. Jag hade just fått min första bredbandsuppkoppling. Min mamma brukade komma ner i källaren och ge mig en föreläsning om hur jag borde gå ut och leta jobb i stället för att surfa på nätet hela dagarna. ja kanske skulle ha lyssnat på henne.

Ja surfade runt en massa och hittade en massa balla saker. Ja skaffa MSN och adda nåra polare å fick en massa coola länkar, typ.

en av länkarna va till ett bloggg som nån typ jort. de va ba så ballt ja va ba men gud lixom de ä ju ba så ballt. så ja måste skaffa en sån skälv å sen des ha ja vart fast typ

de va som den gången ja å polarna va på stan å hanla sprit fö festen vi skulle ha på kvellen vi va ba så packade nä vi gick in på systemet me dom ba näää vi få inte köpa sprit fö vi va fö packade så vi brände ne skiten å bröt os in i nåns hus å stal nåra flasotr bärs å drack pss ännu fulare å svempa han ba spydde öve hela marken ba å vi ba öööööh fan shit måste sticka de ä nån fest vi ska sabba som börja nu ja berettar allt om dä i kväll.