Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Barn.

”I Sovjetryssland är det BARNET!! som uppfostrar DIG (öh?)”

~ Rysk Reversal om Barn

Barn, bäbisar, glin, skitungar, m.m. Kärt barn har många namn, men så även dessa.

De som inte har egna förstår oftast inte, men alla som har eller har haft småbarn, vet vilken källa till glädje är den efterlängtade dag, när den sista av ens ättelägg lämnar huset för eget boende. Då glömmer man alla sina små glädjeämnen, såsom skitiga blöjor, matklägg, påklädning av vinterplagg, urtovning av hår – ja allt blir ett töcken blott.

För dig som går i tankar att skaffa barn: skaffa kondom i stället – du anar ännu inte hur tacksam du borde vara för det rådet.

När du nu ändå har skaffat barnRedigera

Din egen dieseldoris har har krav på dig om att skaffa barn, annars släpper hon inte till, och du din dumma fan vek dig och satte in en bulle i ugnen. Detta kommer du att djupt ångra.

Det första som händer är att Doris inte släpper till mera. Hon har ju nu fått det hon ville. Du får nöja dig med surrogatlösningar och kommer på tjejerna i tidningarna faktiskt är bra mycket snyggare än din moatjé.[1] Faktum är att små barn är det mest effektiva preventivmedlet av alla.

Men härda ut – inget varar för evigt, utom en meniskskada.

Bra tipsRedigera

Napp är bra att ha. På 1700-talet tog man ofta en klut och doppade i brännvin samt stoppade i käften på ungjävlarna för att få tyst på skiten. Detta är inte att rekommendera – du behöver all sprit själv för att kunna sova ostraffat hela natten, trots att den eländiga lilla skitstöveln skriker sig lila. Låt Doris ta hand om eländet – det är ju ändå hennes tur att amma, så hon får gå upp och fixa.

Nej, köp i stället en napp på macken – står bredvid choklan vid kassan – men tänk på att den sketna råttan tappar bort nappar i tid och otid samt på oanade platser tillika, så köp ett gäng nappar på samma gång. Sex nappar bör räcka tills du ska tanka bilen nästa gång.

För att nappen ska sitta kvar, måste en del åtgärder till. Den onda dvärgen spottar på pin kiv ut sin tröstnapp och sätter genast igång och gastar för att napp saknas. Det borde vara åtalbart. Men förfäras ej, du lilla hop! Det finns råd: tejpa fast nappen! Vanlig brun packtejp förslår inte långt; klockan tre på natten, senast, har den lilla grisen svettats och dreglat loss packtejpen och kan nu fritt spotta ut nappen och börja skrika för full hals. Du måste använda silvertejp, och ta ett par varv runt nacken på en gång när du ändå håller på – det vinner du på i längden.

Minst en gång i veckan tar den omtänksamme föräldern och torkar av klisterrester från fejan på glunten. Använd då helst medicinskt bensin, blyfritt eller E85. Diesel och tvåtaktsbränsle å andra sidan efterlämnar en yta, där tejpen har svårt att fästa. Tänk även på att lägga ifrån dig cigaretten medan du håller på med detta; du kan i värsta fall få brännskador på fingrarna, om olyckan skulle vara framme och bränslet fatta eld.

Öronproppar är bra att ha som extra reserv, om du glömt linda om det gapande såret på din lilla ängel, och klistret lossnar just när du för en gångs skull får sätta på Doris igen.

Talkpuder panerar man barnet med för att förebygga fnasig hud vid röven samt munhålan. Ta till ordentliga mängder så att du kan roa dina gäster med fina, vita fontäner av talkpuffar genom att rappa till grodynglet med en avbruten bilantenn då och då när pinsam tystnad uppstår under middan efter att Doris sagt något.

Förebyggande underhåll (preventiv service)Redigera

Bomullspinnar köres upp i urinröret före samlag (om det blir såna). Mycket bättre än kondom: stoppar graviditet, men hämmar inte hudens känsel i ömtåliga organ. Använd sådan kan postas till hudpolikliniken för omgående Wassermanprov.

Små barn, små bekymmerRedigera

Först när din unge blir i tonåren, kan du fullt ut begripa, vad ditt åtagande egentligen innebär.

Det lilla rövhålet börjar käfta mot, oavsett hur klokt och förståndigt du resonerar. Det är förmodligen genetiskt betingat från uråldrig tid för att föräldrarna ska slutligen sparka ut sina kära efterkommande.

Hon skaffar sig dessutom pojkvänner av obeskrivligt snitt. Dessa ser dig aldrig i ögonen, talar mumlande, tvättar sig aldrig och slickar på frimärken i stället för att ta sig en rejäl sup och vara som en människa – tror du, fram till att de får vara ensamma hemma och du märker att det svinet har hittat din sparade helmeter bakom oljepannan, druckit ur den och lämnat tomflaskan på köksbänken, där Doris hittar den och skyller på dig.

Du tror att mobiltelefonen ska hjälpa dig att hålla koll på slampan, men hon är smartare. Du anar aldrig att det inte är Kyrkans Ungdom, som håller i mötet hon är på. Efter klockan ett på natten kastar du dig i bilen och åker runt i timmar och hittar henne på Fyristorg mitt i ett gäng som inte bara målat korvarna svarta.[2] Och tror du att hon blir glad när du hittar henne och skjutsar hem – tvärtom, med mod hämtat från samma sorts slickade pappersbitar skäller hon hela vägen hem, medan du tänker på att hon i vissa avseenden är ganska lik mor sin, och du aldrig borde ha flyttat ihop. Det är försent nu, men var tacksam för insikter fast du som vanligt får dem när du inte längre behöver.

Se ävenRedigera

Källor och referenserRedigera

  1. Moatjé på susning.nu
  2. Owe Thörnqvist : Varmkorv boogie

Externa länkarRedigera