"Hans stjärt ser ut som din mammas ansikte"

- Fredrik Reinfeldt om Banlonmannen

"Vi tar vårt ansvar"

- Jimmie Åkesson


Banlonmannens historiaRedigera

Banlonmannen föddes år 3000 f.kr. i baksätet på en taxi på väg till sin farmor på höga berget. Där brukade han dricka honung med vodka och gamla fimpar i. Men efter att ha dödat sin farmor med en stor fis försvann receptet och han lyckades aldrig tillverka den underbara drycken igen.

När Banlonmannen gick i lågstadiet brukade han gå till städerskan Eva och köpa cigg, men en dag fick han tag på något bättre från vaktmästaren med samma namn: en våldtäktsdrog. Under resten av mellanstadiet ägnade han sin tid till att droga 10-åriga flickor och ta deras glassar ifrån dem. Han valde alltid tjejerna som var minst populära eftersom inte ens lärarna brydde sig om dem. Därför blev han kallad "Banlonmannen" - killen som ger sig på de värdelösa som aldrig duschar.

han suger kuk

KatthämndenRedigera

Han byggde en kattkastare på sitt tak där han stoppade ner kattungar som han sköt på barnen i lekparken nedanför lägenheten. I sin källare byggde han även en tortyrkammare. Första tortyrmetoden var ett rum med endast en tv och en skål med eldorados lågpris-kattmat i. Där stängde han in katterna och satte igång programmet "Seinfeldt". Han hade tagit bort avstängningsknappen så att de tvingades kolla. Det slutade med att katterna klöste sig till döds på den låsta pansardörren. Liknande varianter gjordes även med "Paradise Hotel", "Biggest loser" och "I form med Anna Anka".

GaskammarenRedigera

Han hade även byggt ett rum som liknade ett offentligt duschrum. Där lovade han katterna att de skulle få tvätta sig så länge de ville och även bli avmaskade. När de sedan gick in i duschen visade det sig att vattenrören var kopplade till ålderdomshemmets stjärtar och de gasades till döds av pensionärsfisar. Ibland gjorde han samma sak fast med pensionärer i duschen och kattfis i rören.

Banlonmannen som personRedigera

Banlonmannens favoritfilm var Saw 2 och han satt nästan alltid i sin sunkiga soffa, käkade kattmat och onanerade till denna film.

Favoritmat: Coop Extra-köttbullar

Favoritkramdjur: Nalle Puh med bortskrapade ögon

Favoritmusik: Lasse Stefanz och Carola

Favoritkalsonger: Ett par söndertrasade, militärgröna Y-frontkalsonger som han hittat i en brunn på Vasagatan i Stockholm.

Röstade på: Sverigedemokraterna, eftersom han gillar gaskammare. Det var Jimmie Åkesson som gav honom gaskammaridén.

DödRedigera

Banlonmannen dog år 1755 av att ha kopplat in ett bilbatteri till sin pläp. Han mikrade även en burk tomatpuré samtidigt. Forskare säger att om han inte hade mikrat purén samtidigt kanske han skulle överlevt. Han var trots allt en katthatare.