”Kan vi laga denna?”
Nej, det går inte!
Låt oss riva denna sida och börja om.

Båt är ett farligt fordon som lever i vattnet. Båtar kan även kallas för botar som har krigat mot flygplan och bilar. Den kan gå i land och jaga folk på Hawaii. Båtar lever i hav, floder och sjöar som gränsar till hav. Båtar har krigat mot sig själva också, och de dödar allt som ser på Havet. Båtar läskiga, farliga och elaka fordon. Båtar brukar vara vakter i Vattenkanaler och Floder närheten vid Vattenfallet så att Folk inte ska ramla ner. Båtar brukar ofta misstolkats som bot.

BåtkrigetRedigera

Här är några exempel på några båt krig.

Det finns två båtar som är fiender med varandra, och de är Silja Line och Viking Line. Silja Line är en finsk båt och Viking Line är en svenk båt. Silja line hade skrämt folk på Gotland, i Stockholm, i Skara och i Göteborg, medan Viking Line hade skrämt folk på Åland, Åbo och Helsingfors. Många folk har misstolkat att Titanic sjönk 1912 men folk förknippade med ett annan båt som sjönk då. Under andra Världskriget bombade Nazityskland en Titanic i Atlanten då fanns bara 4 Titanic båtar kvar då. I 1945 Pearl Harbor kriget så blev en båt spräng av en Flygplan som avfryde raketer på den i Stilla havet. Estonia har bliv stucken av Titanic i 1986 och Estonia han undan under 1992 kom Silja line och försökte okupera Estonia. 1993 blev den okuperad av Viking Line. 1994 sjönk båten som blev attakerad en Val då det var 5 dagar innan Valet i Sverige skulle inledas.

Jakt, fiske och ÄventyrRedigera

Vid båtens färd brukar den åka runt hav, sjöar och flod. Båtar som ser ut som fisk och fiskar upp alla fiskar brukar sällan ses men har även lyckats fiska upp en haj. Men har aldrig lyckas fiska upp en Val eller en Loch ness. Det är omöjligt för en stadsminister att fiska upp en Vattendrake för många båtar har blivit mördade av Vattendrakar. båtar kan heller inte fiska upp ålar och Maneter trots de fiskar som hittas är så små så får båten stöt och då får de strömavbrott. Båten fördes vidare till Amasonas floden hittade fiske där och träffar på Pirayor men lyckades fiska upp dem. Sen vidare i Nilen ända till Victoria Sjön fick de väldigt lite fisk men inte så tomt och sen vidare till en flod i Kina försökte båten fiska i sjön men folket i Kina skrämde bort båten så den flydde där ifrån och åkte ut i havet igen vid Indiska Oceanen. båtar är inte de enda fordonen som kan simma som en båt. Kapten James Laga Mat reste inte till Australien med en båt för att han använde sin kastrull som kunde flyta i vatten.

ArterRedigera

  • Segelbåt är en av de läskigate båtarna som finns. Den kan skrämmas, för att segelbåten ser ut som en haj.
  • Roddbåt som har klor lika vassa som en tumme och är utmärkta på skära gurka.
  • Paddlebåt paddlar saker som kommer i närheten ner i Vattnet.
  • Kanot är en båt som är felstavning av ordet kanon.
  • Motorbåt ser ut som Arne Weise och låter likadant.
  • Slagskepp är en krigsbåt som föds upp i flottan.
  • Piratskepp är den som letar skatter i sjöar och besitts av muntra gossar.
  • Dykbåt som kan dyka i undervatten tunnlen till sjöar.
  • Fiskebåt som jagar fiskar.

Kända BåtarRedigera

Se ävenRedigera