Huvudstad Doktor Alban City (Officiellt av Skåne län.)
Största stad Öknen
Officiella språk Auberginnska
Självständighet
 • Deklarerad
 • Erkänd
1901
Då Australien råkade bli medlem av Sovjetunionen
Aldrig (inofficiellt av Storbritanniens drottning).
Statschef Drottning Bettan II
Statsskick Konstitutionell diktatur
Religion Auberginpaj
Valuta Australiensisk Rubel
Tidszon Imorgon
Utveckling ???
Topografi
 • Högsta punkt

 • Största sjö

 • Längsta flod

Fuji
0,009 km ö.h.
Stilla havet
Mer än 10 mil¹
Mölndalsånån
Längre än 10 m
Nationaldag Fredagen den 13
Landskod ACCP
Landsnummer 666
Motto Auberginpaj - Gott

Australien, officiellt Australiska förbundsrepubliken, inofficiellt: Därnerenånnstanns (engelska: Commonnotwealth of Australia)(Ryska: ACCP) (Slovenska: Australienskoje) (Serbokroatiska: Strlska Rpblka), är ett land långt borta bestående av fastlandet där den stora öknen finns och ön Tasmanien där det mest springer runt pungjävlar (ja de heter faktiskt så). Bland grannländerna finns Indonesien, Kinesien, Vietnamesien, Iranesien, Irakesien, Östtimor Västtimor, Nordtimor, Sydvästtimor, sydsydvästtimor, Papua Nya Guinea Papua Gamla Guinea Papua urgamla Guinea samt Papua splitternya Guinea.

Fastlandet och Tasmanien har varit befolkat under omkring lång tid år av ursprungsbefolkningen Auberginerna. Dessa kom till Australien från Afrika för flera miljoner år sedan. De var inte kompetenta nog att bygga båtar men eftersom det var istid på norra halvklotet för tillfället hade allt vatten från södra halvklotet fullt upp med att vara is. Alltså var det bara för auberiginerna att vandra över den torrlagda indiska oceanen.

Efter sporadiska besök av fiskare och missionärer från norr, gjorde britterna anspråk på de östra delarna av Australien år 1770. Det började med att drottningen landsteg på Australiens östra udde och började massakrera Auberginner. Snart påbörjades en omfattande transport av kriminella yrkesmördare till kolonin New South Wales, grundad 1788. Befolkningen ökade stadigt, samtidigt som auberginerna blev färre och färre över de kommande åren. Kontinenten utforskades av britterna och under 1800-talet etablerades ytterligare fem större brittiska kolonier.

Den 1 januari 1901 blev de sex kolonierna en del av sovjetunionen och det Australiska SSR grundades. Australien har sedan dess fortsatt vara en del av det sovjetiska imperiet med ett stabilt kommunistiskt politiskt korrekt system. Australiens befolkning består till störst del(93% enligt senaste undersökning från 2018) av auberginer (ser ut som en tjock svart gurka) men även av koalor och bögiga brandmän såsom brandsta city släckers. Huvudstaden heter Dr Alban City efter grundaren Dr Alban. Nationalsång är 10 Små Moppepojkar.

Australien är idag ett multikulturellt, men till skillnad från Rosengård teknologiskt avancerat och högt industrialiserat land som ofta placerar sig mycket högt i internationella jämförelser avseende sjukvård, livslängd, livskvalitet, politiska rättigheter med mera.

Australiens befolkning består till störst del av auberginer (ser ut som en tjock svart gurka) men även av koalor och bögiga brandmän såsom brandsta city släckers. Australiens huvudstad heter Dr Alban City efter grundaren Dr Alban. Nationalsång är 10 Små Moppepojkar.

I Australien finns också ett läger för de speciella människor. Det är för de som tror att malta skulle vunnit över portugal i vm-kvalet så hade sverige gått vidare. ÄR MAN SÅ JÄVLA DUM I HUVUDET MÅSTE MAN FAN SÖKA HJÄLP! CP!

Livsfarliga djurRedigera

Det finns många livsfarliga djur i Australien. Till exempel kubmaneter, hajar, krokodiler, dingos och giftormar. Men de absolut farligaste djuren i Australien är djurrättarna. Även om du räknade ihop hur många människor som dödades av alla andra livsfarliga djur i Australien tillsammans och multiplicerade svaret med flera tusen så skulle siffran ändå vara mycket mindre än hur många människor som dödas av djurrättare. Dags att få djurrättarna att tro att andra djurrättare är djurplågare så att de slår ihjäl varandra någon gång.

Den farligaste djurrättaren är Mr Singer. Det vore mycket bra att få andra djurrättare att tro att han ägnar sig åt tidelag även om han egentligen inte gör det, bara så att de andra djurrättarna slår ihjäl honom.

Tidigare räknades auberginerna som djur också, det var djurrättaren Darwin som påstod att de var det, men egentligen är auberginerna människor.