Öppna huvudmenyn

Psyklopedin β

August Strindberg.jpg

Strindberg gillar idéen till artikeln
Och den har poänger i sig, det måste medges

Men han är inte helt nöjd med resultatet.
Bättring behövs.
Styla till den och lägg till god psyklisk fakta.
Innan dess kommer August inte skriva bästsäljande böcker om den!


Antti Tuisku är Finlands Darin Zanyar. Han blev dock bara 3:a för sin hemska röst men fortsatte sin karriär som bög med Matti Vanhanen. Några av hans kända låtar är "Gay Gay Mikä sulla on?" "Gayloton" och "See Guy's Sin". Alla är högst upp på listan för kill-tjejer med rosa tandställning.

BarndomenRedigera

Antti Tuisku var redan som barn en missbildning i famlijen och led av fettma. Man trodde att han skulle få diabetes, även om han redan var hårt drabbad (vilket ledde till hans ljusa och smått mesiga röst) Så han försökte förbrilt gå ner i vikt, och lyckades svälta halft ihjäl sig vilket ledde till utstickande revben och kotor (och vann därefter skönhetstävlingen för good-bye-fat-we-are-just-now-healthy-anorextixs. Men Anttis Mamma hade andra mentala problem med hennes framtida underbarn, och skickade honom till ett pojk-internat. Där hamnade den fet-anoretiska (typ, feta lår och arman, anorektisk mitt, tom blick) att leva men andra små barn med probelm (t.ex Darin Zanyar, Bill Kaulitz..) och utvecklade sin syn på män.

KarriärRedigera

Det började med att han sökte till finska idol. (Dit söker ungefär alla fjortis-idioter som bor i finland) De tog med honom för att det fanns just ingen bättre att nöja sig med, men det var ett misstag. Han kom enda upp till 3:e plats men hann under denna tid redan hypnotisera flera oskyldiga fjortisar att gilla honom. Nu leker vi att författaren inte kan skriva och därför för ni gå in på Wikipedia och läsa några lögner om honom istället.

PrivatlivRedigera

Han har aldrig just haft något positivt kärleksliv pga hans bögigatankar om andra män. Han avgudar Darin, för att han får en sån perfekt bög stil och är en perfekt "wannabe" Darin.