Alba är utskickad av Sovjet för att infiltrera Sverige. Alba är galen för hon dricker vodka.Albas syster Fadimeh är en kirin. what ay hay.

LIVRedigera

Hon föddes 1234 och dog 2898. Hon är ateist men lockas av sharialagar. Alba är inte en kirin. Hon föddes 1995 av att det var en jordbävning i Ezhfurahs inland. Jordbävningen var så stark att hon ploppade ut borta i Kiringården i Svedala långt bort från Kashghai Khan öknen i Ezhfurahs inland. Nåväl, familjen flyttade sedan från den stökiga gängmiljön i Kiringården, som enligt FN btw klassas som Sveriges farligaste "slum" eller ghetto eller nåt. Dom flyttade då till Lidingö in hos Pernilla Wahlgren och Alba och Bianca blev bästisar. Alba var dock intresserad av jordbävningen som orsakade hennes födsel och flyttade till byn Thezhaaraan i Kashghai Khan öknen och bodde i en hydda gjort på toalettpapper från 2011 till 2012 då byledaren Samali Khazhran skickade henne till flygplatsen till Sverige. Alba blev besviken och började knarka. Sedan kom då en gubbe och gav henne moralkakor. Hon har inte knarkat sedan dess.

MoralkakorRedigera

Alba älskar att äta moralkakor då dessa innehåller ett BUDSKAP!!!!!!som Alba gillar.

CitatRedigera

”Jag har inget emot homosexuella, men eftersom att jag tycker om normer så röstar jag på partier som är emot homosexuella, och för att den där jävla ghettokirin som är gay ska vara sån ortengrabb, bara för att han bor i Tensta, och han är ju bög.”

~ Alba

”Gärna pizza med pepperoni!”

~ Alba

”Jag skrev en uppsats i ettan. Den bestod av 40 ord.”

~ Alba när hon fick nobelpriset i litteratur